lauantai 29. maaliskuuta 2014

metsäreitti


Kävinpä sitten tutustumassa tuleviin lenkkimaastoihini - kolme päivää lasketun ajan jälkeen. Perheen miesväki oli löytänyt tuon mainion reitin aiemmilla pyöräretkillään ja itse liikuin kävellen - hitaanpuoleisesti, mutta kuitenkin kuuden kilometrin verran. Enemmän minua itse asiassa ihmetyttää tuon kolmevuotiaan kyky ajaa pyörällä noin pitkiä matkoja. Operaatio "synnytys alkuun" saanee jotain jatkoa tänään. Järkkäilyähän täällä ainakin riittäisi, sillä meillä on nyt ihmeellinen tapa saada kaikilla keskeneräisillä projekteillamme tänne jatkuvasti jokin uusi sotku.

My due date was three days ago and today I decided to take advantage of the lovely weather and walk for six kilometers. Okko has been biking in this area with his father and they took me to this lovely new route that I didn't know about. I'm sure I'll be spending a lot of time there - after I have given birth.

12 kommenttia:

 1. Mä en olisi kyennyt tuohon! En kyennyt paljon muuhunkaan ennen laskettua :( Hienoa, että operaatio synnytys käyntiin on lähtenyt liikkeelle. Joko hoitoapu on kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se tästä. Ei me oteta hoitoapua tänne, vaan Okko menee kaverille. Sukulaisten hoitoapu on valitettavasti liian kaukana.

   Poista
 2. Kuusi kilometriä?! Olen ihan järkyttynyt hyvästä kunnostasi. Kuusi kilometriä? Itse pääsin tuossa vaiheessa juuri ja juuri kuusikymmentä metriä. Olet kyllä melkoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no ei se nyt kuntoa vaadi. Olen aina ollut kävelijä ja nyt kävelin oikeasti hitaasti. Purollakin seisottiin pitkä tovi ja pysähtelin ottamaan kuvia. :) Muistan kyllä, että Okkoa odottaessa vauva painoi sen verran paikkoja, ettei kävely ollut niin miellyttävää siinä lopussa.

   Poista
 3. Teikäläinen on niin reipas ja hyväkuntoinen. Hienoa.
  Myös hienot maastot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä siitä kunnosta, mutta olenpa iloinen, kun täällä on noin kivat lenkkimaastot!

   Poista
 4. Hyvä hyvä! Mulla meni kaikki kolme yliaikaiseksi ja yhden vain sain itse käynnistettyä: salsabileissä 40+5 viikolla ja seuraavana aamuna lähti käyntiin. Että tanssimista voi sitten kokeilla kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, kiitos neuvosta! Kaikkea muuta onkin jo kokeiltu! :)

   Poista
 5. Hyvä hyvä! Minäkin olen useamman kerran käynyt käynnistämässä ja edistämässä synnytystä lenkillä, ja se on toiminut joka kerta. Mahdollisuuksien mukaan olen myös kävellyt matkan sairaalaan synnyttämään: lauantaina alkuillasta italialaisen pikkukaupungin keskustassa se tosin herätti kovasti huvitusta ja poliisikin lupasi saattamaan meidät perille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voin kuvitella kaupunkilaisten ilmeet, mutta tuo poliisi on jo ihan huippu! :D Johan täällä on uudet naapuritkin ehtineet kyselemään, että joko. Jospa se pian.

   Poista
 6. Hieno lenkki tuossa vaiheessa. Itse kannoin muistaakseni kiviä. :)
  Viimeisen taaperrusenkkini kävin epätoivoissani (ei se kuitenkaan synny) ollessani yli kuusi senttiä auki..
  Tsemppiä vikoihin päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tänään en sitten lähtenyt lenkille, kun sain ekat kunnon kivut! Sitten kun perheen miesväki tuli pyörälenkiltään, siirryin kiikkutuoliin nuokkumaan. Se oli niin rentouttavaa, että kivut lähes hävisivät. Ja kiitos, toivotaan, että huomenna tapahtuisi!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!