maanantai 24. maaliskuuta 2014

kiinteistön omistajat


Aika hurjaa, mutta niin ne asiat lähtevät rullaamaan, kun ne saavat vähän vauhtia. Meistä tuli kiinteistön omistajia (!) kuun alkupuoliskolla kun allekirjoitimme paperit paritalon puolikkaastamme ja olemme asuneet uudessa kodissa jo reilun viikon ajan. Muuton kanssa tulikin hieman kiirehdittyä, kun laskettu aika lähestyy vinhaa vauhtia, mutta vauvelihan on edelleen masussa.

Tämä uusi koti on ihana, vaikkakin vielä hieman sekaisin. On ollut herkkua päästä laittamaan uutta kotia ja huomata ilokseen, miten meidän vanhat tavarat istuvat tänne kivasti. Toisaalta, mitä sekin kertoo meistä, että vaikka neliöt tuplaantuivat, ei uusia huonekaluja tarvita. No ovatpahan nyt väljemmin ja koko perhe nauttii tilantunnusta.

PS: Tuon olkkarin lampun piti alunperin mennä keittiön pöydän yläpuolelle. Tilasin sen, kun asuimme vielä vanhassa kodissa ja eilen vihdoin tuntui siltä, että 69:n palan näprääminen innostaisi - ehkä sen vuoksi, ettei ruokapöydän yläpuolella ole valaisinta. Muistelin katon korkeuden väärin, sillä ruokapöytä sijaitsee tuossa katon matalan osan alla, tuolla vasemmassa reunassa. XL-kokoinen Norm69 on oikeasti iso, joten meillä onkin nyt sitten valaisin olohuoneessa ja iltapalat popsitaan edelleen hämärässä.

We have a new home! It's exciting and everything happened pretty fast. We sold our old home in a month and a half and moved in a week ago. The place is wonderful and we have double space compared to the old home - and a small yard of our own. Of course everything is still a bit messy, but it's starting to look like our home.

42 kommenttia:

 1. Miten kaunis koti! Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ada! Vielä vähän sekaisin joiltakin osin, mutta näyttää jo meidän kodilta!

   Poista
 2. Aikamoista. Onnea uuteen kotiin!

  Tiedätkö juuri eilen jostain syystä tulitte mieleeni ja pohdin, onkohan vauva jo syntynyt kun hiljaiseloa on pidellyt :D

  Toi on just parasta, kun saa asetella huonekalut edellisestä kodista uuteen isompaan. Pystyy hengittämään paremmin. Kun kaikelle on tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ilona! No onhan minun pitänyt tehdä raskauspostauskin, mutta sekin on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin. Jos saisi kunnon vatsakuvan, voisi kirjoittaa asiasta. Tuskin tässä enää kovin kauaa menee - LA on huomenna!

   Ja tilantuntu on ihan parasta! Mahtavaa kun sohvankin ympäri pääsee kävelemään!

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! :)

  Olen jo vähän ollut huolissani blogihiljaisuudesta, mutta onneksi olikin muutto syynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ti! Voih, kävi minullakin mielessäni, että joku vakkarilukija saattaa ihmetellä, kun viikkokausiin ei kuulu mitään. Ensin meni hb alas ja sitten alkoi muuttokiireet. Siinäpä ne tärkeimmät selitykset. Nyt täytyy olla taas aktiivisempi.

   Poista
 4. Kaunista on ja ihanan väljää. Rakasta juuri tuollaista tilavuutta.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vakkari! Minäkin olen odottanut väljyyttä niin kovasti!

   Poista
 5. Näyttää kyllä avaralta ja kauniilta kodilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minttu! Ja mahtavaa tässä oli vielä se, ettei remonttia tarvittu. Nyt ei olisi ollut voimia sellaiseen.

   Poista
 6. Paljon onnea uuteen kotiin! <3 Näyttää hyvältä, ihanan valoisaa ja avaraa!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Piia! Valo on kyllä sellainen asia, mikä on meillekin tärkeä. Vanhassa kodissa jo totuttiin siihen, että valoa riittää ja onneksi sitä riittää täälläkin.

   Poista
 7. Paljon onnea uuteen, kauniiseen kotiin!

  VastaaPoista
 8. Kaunista! olen haaveillu tuosta lampusta jo pitkän aikaa,mut löysin toisenlaisen lamppuidiksen niin jos toteuttaisin sen :) tsemppiä loppuraskauteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina! Ja minun pitää nyt miettiä ruokapöydän päälle jotain toista lamppuidistä. Heh. No samalla sitten myös keittiön puolelle. Ne valaisimet ovat lähellä toisiaan ja ne voisivat olla jotain yksinkertaisia ja keskenään samanlaisia. Keittiön katossa roikkuu tällä hetkellä entisten omistajien valaisin, joka on ihan eri tyylinen kuin mistä itse tykätään.

   Poista
 9. Näyttää huikean kokoiselta kodilta! Onnea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon S! No arvaappa, tila kaksinkertaistui ja vähän päällekin, kun otetaan kaikki tilat huomioon. Se on kyllä kaivattua!

   Poista
 10. Hyvältä näyttää! Minäkin olen päättänyt, että jos joskus pääsen nykyisestä suurempaan asuntoon, niin mitään uutta ei osteta (ainakaan pariin kuukauteen). Tilantunne on mahtava asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina! Juu, ei heti kannatakaan ostaa tai tehdä muutakaan radikaalia, koska sen tarpeen sitten huomaa, kun on asunut hetken.

   Poista
 11. Onnea kovasti uuteen kotiin! Ihanan valoisalta näyttää :)

  VastaaPoista
 12. Hei! Mistäs tuo eteisen(?) matala valkoinen lipasto on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se eteisessä oleva kaluste on vanhaan kotiin hankittu kirjakaappi. Se tilattiin mittatilauksena helsinkiläiseltä Mooblelta, kun siihen tilaan ei löytynyt sopivaa kalustetta valmiina. Mooblelta voi tilata muistaakseni ihan sentin välein niitä kaappeja. On ollut hyvä ostos ja nyt se pääsi kunnolla esille kun on eteisessä. Kirjojakin on helpompi ottaa esille, kun ne ovat tuossa avoimessa tilassa.

   Poista
 13. Hyvältä näyttää! Ei varmaan kannatakaan hankkia (paljon) enempää huonekaluja. Väljyys on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Karkkis! Olen samaa mieltä - ei me tarvita muuta kuin työhuoneen kaappi ja työhuoneeseen myös diy-pöytä, jolloin nykyistä työpöytää voi hyödyntää Okon huoneessa.

   Poista
 14. teillä näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Misu! Siitä se alkaa muotoutumaan! Kotoisa tunne tuli heti, kun omat vanhat tavarat kannettiin sisään - ja kun muuttolaatikot saatiin ulos! :)

   Poista
 15. Onnea uuteen kotiin! Ihanan valoisalta ja avaralta näyttää.

  VastaaPoista
 16. Kiitos paljon Joanna! Mahtavaa olla nyt täällä ja nauttia kaikesta tilasta!

  VastaaPoista
 17. Näyttää hyvältä, ihanan valoisaa! Onnea omistajille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sonja! Tänään on vielä erityisen valoisa päivä, joten valoa riittää. Kevään etuja. :)

   Poista
 18. Näyttää aivan kyllä teidän kodilta! :) Ja kiikkustuoleja kaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Janica! Se toinen on kiikuton tuoli. :D Oltiin ennen muuttoa sitä mieltä, että tarvitaan isompi sohva, mutta sitten kun oltiin muutettu, näytti tuo vanha sohva hyvälle. Ja ajattelin, että toinen Eames-nojatuoli sopisi kaveriksi.

   Poista
 19. Voi vitsit miten nättiä teillä on! Mullekin iski asuntokuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos Minna-Leena!

   PS: Juuri tällä hetkellä meillä on lannistava kaaos kun pari projektia on levällään pitkin kotia. :/

   Poista
 20. Oijoi, kiinteistön omistajat. Onnea uuteen kotiinne.
  On kyl mukavan näköistä, avaraa. Ja toi valaisin, aah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maya! Ja tervetuloa kylään! Joo, se valaisin on kaunis, mutta iltapala syödään edelleen hämärässä. Heh.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!