sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

edistystä


Koti alkaa muotoutumaan pikkuhiljaa, mutta vieläkin on paljon tekemistä ihan tavaroiden paikoilleen saattamisenkin kanssa. Totesimmekin taas yhtenä iltana, miten tämä pientalollisen elämä on erilaista verrattuna kerrostalossa asumiseen; aina löytyy tekemistä ja puunaamista. No, kivahan se on omaa laittaa. Tänään koti edistyi taas hieman, kun olohuoneen nurkassa kaksi viikkoa lymynnyt CD-kaappi saatiin seinälle senkin pariksi.

Niin se toinen asia, se kuuma peruna, jota muutama muukin henkilö saattaa miettiä. Sen verran voin asiaa valottaa, että tänään en lähtenyt lenkille, sillä minulla oli sen verran kipuja, että otin päiväunet. Kun perheen miesväki saapui intoa puhkuen pyörälenkiltään (ja Okko toi äidille kukan, söpöä), siirryin kiikkutuoliin istumaan. Arvelin sen helpottavan oloa, kun kiikkutuoleja on synnytyssaleissakin. Totta tosiaan, kivut jopa lopulta häipyivät siinä kiikutellessa. Sen verran lupaavasti kuitenkin sattui, että odotan jotain tapahtuvan pian.

We've been having busy days getting things into place and things are progressing pretty well, but there are still things to do. And there will be when owning a house. By the way, today I've been experiencing very promising pains so maybe the baby will be born soon. Let's hope so.

20 kommenttia:

 1. Ihanat isot ikkunat ja suloinen pieni mies! Onnea uuteen kotiin, en ole vielä tainnut sitä toivottaa. Paljosti onnea myös tulevasta perheenlisästä! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin, näyttää ihanan tilavalta. :) Tsemppiä myös tulevaan synnytykseen, täällä juuri tänään pohdin omaa tulevaani, vaikka siihen on vielä jonkun verran aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mari! Tilaa on nyt kyllä hurjasti entiseen verrattuna, sillä muuton myötä se kaksinkertaistui! Ihanaa. Ja kiitos, saa nähdä, koska pääsen tositoimiin. :)

   Poista
 3. Mahtia!!
  Mua alko jänskättää.
  Hali.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mayanen, elä jänskätä! :) Viestitän sitten kun syntyy! :)

   Poista
 4. Onnea uuteen kotin!!! <3


  - Pieni Lintu

  VastaaPoista
 5. Hui, tuo on niin jännää ja ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, no joo, onhan se kyllä kutkuttavaa! :)

   Poista
 6. Mukavan kuuloista edistystä, kaikinpuolin! Tsemppiä (mitä ilmeisemmin) kovaa vauhtia lähestyvään synnytykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sonja! Toivottavasti lähestyy pian, ettei sitä tarvitse käynnistää. Mutta en ota siitä stressiä etukäteen. :)

   Poista
 7. Ihana uusi koti teillä - onnea! Ja tsemppiä synnytykseen - onpa jännää:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna! Paljon on joo tässä isoja asioita pienen ajan sisällä! :)

   Poista
 8. Jännittävää :)! Jokohan olet vauva kainalossa :)?

  Ja niin kaunis on tuo teidän koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsämansikka! :) Täällä minä vaan naputtelen vauva masussa. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!