sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Uunisaari


Sopiva sää saarireissulle. Ensin käytiin kahvilla ja sitten ihmeteltiin ympäristöä. Sumun keskeltä kuului suurien laivojen ääniä, mutta mitään ei näkynyt. Tuonne pitää mennä kesällä.

We visited the lovely Uunisaari in front of Helsinki. The weather was so foggy we could only hear the big boats but didn't actually see them.

6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Tämä sumu on jotenkin ihana! Voi, olisipa kesä ja Uunisaari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Liina! Jännä, mutta me ei olla ennen edes käyty tuolla. Ehkä se on tullut noteerattua aina kesällä ja sitten ollaan mietitty, miten sinne pääsee. Ensi kesänä täytyy sitten mennä sinne sillä veneellä.

   Poista
 2. Oi miten kiehtova paikka, minäkin haluaisin mennä käymään meidän perheen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Helsingin edustalla on kyllä monta ihanaa saarta, jotka ovat jääneet toistaiseksi tutkimattomiksi. Onneksi on näitä Helsinki-tietäjiä kaveripiirissä, jotka vievät uusiin paikkoihin. ;) Oletteko käyneet Pihlajasaaressa? Sekin on ihana paikka.

   Poista
  2. Ei olla valitettavasti päästy tutustumaan Helsinkiin tällätavoin, mutta ehkäpä sen voisi toteuttaa ensi vuonna (kuulostaapa kaukaiselta) kun vauvakaan ei ole enää kaukaloiässä. Isomman kanssa onnistuisi jo vaikka heti. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!