lauantai 22. helmikuuta 2014

Miesväki pyöräili tänään, kun vesisade vähän lakkasi.
Äitiysloma alkoi tällä viikolla jo ihan virallisestikin ja koko viikko on mennyt lepäillessä - energiaa ei ole riittänyt mihinkään ja ainoa erityissaavutus tällä viikolla on ollut siivota asuntonäyttöjä varten. Siinä sitä onkin ollut hauskaa ihan piisaksi asti, kun pallovatsan kanssa kyykkii ja kiillottaa. Vaan toiveet ovat korkealla, että kaikki sekin vaiva palkitaan ja pääsemme eroon niistä näytöistä. Näyttöjä on ollut kuukauden aikana lukuisia ja pakollinen hengailu jossain on ollut välillä melkoista pakkopullaa. Eilen homma meni jo siihen, ettemme jaksaneet odottaa välittäjän soittoa, vaan tulimme etuajassa autolla kotipihaan ja jäimme istumaan autoon. Onneksi soitto tuli pian.

My maternity leave started officially this week. I've been so tired that I haven't had any energy for all the creative projects I've been planning. The only accomplishment this week has been cleaning our home for the displays that have been running for the past month as we're selling our place. We're very hopeful they'll be all done soon.

12 kommenttia:

 1. Hyvää äippälomaa!
  Toivotaan, että asunto menee pian kaupaksi. Varmasti kuluttavaa aina siivota ja lähteä evakkoon. Onko ollut kiinnostuneita paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos paljon Ilona! Viikonlopun aikana tapahtui paljon: oikea ostaja löytyi ja meillä on muutto pian edessä! Kiinnostuneita oli kyllä paljon, se oli kiva juttu. Välittäjä ei tarvinnut pitää tyhjiä näyttöjä ja yksityisnäyttöjäkin oli paljon.

   Poista
 2. Hullu talvi kun voi pyöräillä, ei oikein hiihtää, luistella :( Toivottavasti asunto menee pian kaupaksi, muistan kyllä, että se siivoilu ei ollut kauheen kivaa edes ei-raskaana. Ihanaa mammalomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, tänäänkin perheen miesväki pyöräili. Itse tyydyin kävelemään. Kiitos paljon toivotuksista Janica! Ja jee, asuntokin meni jo kaupaksi!

   Poista
 3. Mukavaa äippälomaa! :) Ja juu, ne näytöt on kyllä äärirasittavia. Tunnustan, että lopulta en enää edes vaivautunut lähtemään kotoa. Istuin tyynesti koristeellisena yksityiskohtana sohvalla ja toivon, että välittäjä mainitsee, että en tule asunnon mukana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kati! Joo, johan tuota väsyttiin näyttöihin, mutta nyt ne loppuivat! :)

   Poista
 4. Kylläpä Tää aika rientää! Kohta teilläkin on pieni tuhisia siinä. On ollu tarkoitus ottaa yhteyttä sinuun, mutta kiirettä on pitänyt. Yritetään nähdä joku päivä! Ja tsemppiä sulle viimeisiin hetkiin. Hyvin kaikki menee <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ane! Minäkin olen ollut niin väsynyt, etten ole jaksanut nähdä tai tehdä mitään. Yritän kovasti tästä vielä aktivoitua ennen muuttoa! Ollaan yhteyksissä!

   Poista
 5. Eihän siihen tarvita kuin yksi oikea asiakas, mutta joskus sen löytyminen voi kestää. Tsemppiä asuntokaupoille! Ja jaksamista odotuksen loppumetreille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Joanna! Ja niinhän se on! Onneksi se oikea asiakas löytyi viime viikon aikana! Asiat etenevät nyt vauhdilla ja muutto häämöttää jo ihan muutaman viikon päässä!

   Poista
 6. Onnea äitiysloman alkamisesta!
  Me valmistelemme kotia myyntikuntoon ja täytyy sanoa, että on haastavaa. Lasten kanssa aikaa ei vaan ole mihinkään ylimääräiseen.
  Voin kuvitella millaista myyminen on viimeisillään raskaana! Tsemppiä ja hyvää vointia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Liina! Ja kiitos, onneksi siitä myymisestä nyt päästiin! Seuraava haaste on sitten vielä muutto viimeisillään raskaana. Ettei tule tekemisen puutetta. ;) Tsemppiä teillekin! Kolmen pienen kanssa ei takuulla jää aikaa mihinkään ylimääräiseen! Sinun täytynee lähettää pienokaiset ulos jonkun kanssa aina ennen näyttöä. Okko ja isikin menivät usein ja sitten tietysti kun siirryin jo äitiyslomalle, siivosin päivisin kun Okko oli tarhassa. Menihän se ihan hyvin, aloin vaan jo kyllästymään pahemman kerran.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!