perjantai 7. helmikuuta 2014

helmikuu


Täällä ollaan, minua vaan on hieman väsyttänyt. Nyt sitten olen jo äitiyslomallakin, hitusen etuajassa lääkärin määräyksestä. Ihan vaan sen supistelun takia. Hissuttelen nyt kolmatta päivää kotona. Ensimmäisenä päivänä marttailin intona, toisena lepäilin kun se marttailu kävikin voimille ja nyt kolmantena olen löytänyt kultaisen keskitien. Kotona on ihana olla, enpä kiellä ollenkaan. Ja mikä parasta, olen ehtinyt enemmän olemaan ja puuhaamaan Okon kanssa kaikenlaista. Okon leikit (ja jutut) ovat kehittyneet tässä viime kuukausina huimasti ja kirjoja Okko kuuntelisi&katselisi ihan mielin määrin. Okko on toistaiseksi päiväkodissa kuten ennenkin, mutta vauvan tulo tuo muutoksia sitten siihenkin.

I'm here, I've just been a bit tired. Hopefully it'll get better as I'm already on maternity leave - it started a bit earlier than it was supposed to but it was the doctor's order to stay at home. I'm not complaining, it feels good and it's for the baby's well-being. The good thing about being at home is that I've had more time to play and read with Okko.

2 kommenttia:

 1. Meillä lapset ovat sairastelleet pari viikkoa vuorotellen, joten kotona on tullut oltua ja sairastelusta huolimatta se on ollut kyllä mukavaa, arkena kotoilu on ihan erilaista kun lomalla kotoilu. Nyt sitten on oma vuoro sairastaa ja pitäisi osata levätä vaikka marttailu meinaa kyllä vetää kovasti puoleensa varsinkin kun saa yksin tyhjässä kodissa puuhastella, se se vasta harvinaista herkkua on! :)
  Ihanaa alkanutta äitiyslomaa ja loppuodotusta! <3

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vasta elvytän itseäni ja keräilen voimia siihen puuhailuun, mutta se on totta, että se yksin kotona hengailu on sen verran harvinaista herkkua, että kaikenlaista tekisi mieli tehdä! Lepäile nyt sinäkin sen verran, että tervehdyt! ;)

   Kiitos paljon, olen ihan äimänä suorastaan, että äitiysloma alkoi jo! Ja voi pojat, kohta se vauvakin tulee! Mahtavaa! Heh, ihan kuin olisin senkin tajunnut juuri!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!