torstai 13. helmikuuta 2014

diipa daapa


Tämä viikko onkin vietetty sisällä Okon saatua taas flunssan. On kyllä niin turha flunssa, joka olisi ollut vältettävissä, mutta minkäs enää teet kun se kerran on saatu. Lämpöä ja yskimistä, sellaista perussettiä. Päivisin onkin sitten leikitty, piirrelty ja tehty palapelejä. Tänään, kun lämpö näytti häipyneen, ehdotin isimiehelle pientä virkistysretkeä rautakauppaan. Juu, olen jännittävä ihminen. Okkokin oli lähdössä innoissaan, mutta nukahti autoon ja kuolasi taju kankaalla isin takille koko rautakaupan läpi. Maali ja vaahtomuovitela plakkarissa poistuimme virkistysretkeltä ja se aiemmin mainittu Bilteman 9€ ostos pääsee tuunaukseen ensi viikolla, kunhan Okko tervehtyy

Yksi hyöty niistä iltapäivän rautakauppaunista lienee on; Okko ei tänään parin viime päivän tapaan nukahtanut klo 18, mikä on ihan positiivinen juttu, sillä vaikka ne pitkät iltavapaat ovatkin ihania, heräsi Okko keskiviikkona jo heti viiden jälkeen aamulla. Lähes aamuyöksi laskettavana aikana lasta kovasti mietityttäneet kysymykset, kuten "voiko kala mennä Aku Ankan suuhun?" tai "onko lehmillä käsiä?" saattavat saada melko yksioikoisia vastauksia.

6 kommenttia:

 1. Okolla on kyllä hieno neule lämmittämässä :)
  Hö, harmillinen flussa.
  Aamuheräämisten mahdolliselle pitkittymiselle peukku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, se hieno neule onkin ihan kirppisjuttuja - mummi löysi ihan käyttämättömän!

   Kiitos paljon, onneksi hyvin varhaisia aamuja ei sitten tullut niiden parin lisäksi. Okko rykii vieläkin ja nyt bonuksena myös me vanhemmat ollaan flunssassa. Argh!

   Poista
 2. Voihan flunssa! Pikaista paranemista sinne!
  Odotan innolla sitä Bilteman tuunausta :)

  Täällä nää virkut neidit heräilee kanssa viiden-kuuden aikaan, huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janica! Ihan ei ole flunssa vielä selätetty, mutta nyt menee jo paremmin. Bilteman kimppuun paneudun heti kun vietän päivän yksin. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onneksi Okon kuumeilu loppui jo, mutta yskä ei vielä. Pitkään ne aina kestää!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!