keskiviikko 15. tammikuuta 2014

saikkulaiset


Tänään on pidetty sairastupaa; Okolla on hieman lämpöä ja itse olen tämän ja ensi viikon kotona lepäilemässä liiallisen supistelun vuoksi. Sairastupapäivää piristettiin muun muassa askartelulla. Tuloksena oli metro, sekä sininen vaneritaideteos.

4 kommenttia:

 1. Voi, otahan rauhallisesti. Mietin jo teidän muuttoakin, että mihin kohtaan se osuu ja miten maltat olla paikallasi. Itse tyhjensin luppuraskauden aikana poisnukkuneen sukulaisen omakotitalon ja ehkä olisin voinut jättää sen väliin. Oli aika raskasta aikaa kaikinpuolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ti! Juu, otan. Katsotaan, missä vaiheessa niitä näyttöjä nyt alkaa tulemaan. Toivottavasti tietysti pian, että asia edistyy. Mutta raskaat työt jätän muille. Toki kävi mielessä, että johan ajankohta valittiin. Heh.

   Poista
 2. Sullakin nyt sitten supistelee jo niin! Voi itku, muistan mitä se oli. Itseasiassa hieman pidempi kävely oli tehtävä melkein sen itkun kanssa. Lepäileppä, että kaveri pysyy masussa vielä, tuskin se lasketun yli menee kun sullakin jo nyt työtä siellä tekee supistukset.

  Tsemppiä kodin myyntiin! Ajattele jos menee heti ekalla näytöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Jännää tämän myynnin kanssa. Ja muuten tosiaan otan nyt levon kannalta.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!