maanantai 13. tammikuuta 2014

hyvä sunnuntai


Meillekin tuli vähän lunta. Ja pakkasta, joka tuntuu näin lauhan jakson jälkeen kamalan kylmältä. Eilen nautittiin ihanasta ulkoilusäästä ja illemmalla kävimme Teatteri Hevosenkengässä katsomassa Kultakutri ja kolme karhua. Okko tykkäsi taas kovasti nukketeatterista.

We finally got some snow - not much though. But the cooler weather feels so very cold now, as the weather has been exceptionally warm for the previous month or two. On top of the outdoor fun yesterday we visited puppet theater. Okko enjoyed it very much, just like the previous time. Good Sunday.

6 kommenttia:

 1. Pakkanen tuntuu todellakin lauhan jakson jälkeen hirmuiselta, vaikka eihän sitä todellisuudessa ole kovinkaan paljoa. Noh, tuuli kyllä tekee sitä monta astetta purevampaa, hyrrrrr. Kylmä!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmä, kylmä on! Hui! Kiitos paljon Viivi, mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Todella kylmä, leudot ilmat ovat saaneet tuudittautumaan välihousuttomaan talvee. Kaipailin heti villahousuja ja tilasinkin eilen itselleni mustaa merinovillaneulosta, josta teen lämpimät villikset. Loppu palelulle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen käyttänyt nyt merinohousuja puuvillaisten legginsien päällä. Sitten tarkenee tuulihousuillakin. Nääs kun on tuon kummun kanssa vähän ongelmia, eikä kaikki housut mene enää. Välihousut ovat normaalia mallia, mutta jätän ne kummun alle.

   Poista
 3. Meilläkin E riemuitsi "lunta lunta lunta, jee, lunta". :) Ja itsekin nautin kun lumi vihdoin narskui kenkien alla. Tykkään (lumisesta) talvesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on kivaa, Okkokin tykkää! Eilen huomasin ilokseni, että läheistä kenttää jäädytetään! Ei sillä, en nyt itse uskalla luistelemaan, mutta jos tuo miesväki.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!