lauantai 28. joulukuuta 2013

Muumit sen tietävät


"Mitä sinä murjotat, typerä nainen?", sanoi Okko äidille, joka halusi kellahtaa sohvalle illan päätteeksi. Kun kysyin, mistä hän on moisen oppinut, ilmoitti pikkumies tyynesti, että Muumeista. No sieltähän sitä kaikenlaista.

PS: Arvatkaas, mitä meidän joulukoristeille kävi! Ripustin kaikenlaista samalla kun perheen miesväki koristeli kuusta ja kävelin samantien takaisin poistamaan kaiken ripustamani. No, kuusi on yksi iso koriste. Ja onhan pöydillä kynttilöitä - olisi tosin ilman jouluakin.

14 kommenttia:

 1. Hassu pikku poika :) Kivalta näyttää siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, lasten jutut on kyllä sellaisia, ettei koskaan tiedä, mitä sieltä tulee. :D

   Kiitos paljon! Tuo on minun lempparihuonekaluni.

   Poista
 2. Muumit ovat kyllä viisaita.

  Ihana tuo iso A-kirjain. Ja mikä on tuo ihana vihreä pallukka A.n alla? Säästöpossu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain, kyllä muumit tietävät!

   Kiitos paljon Ilona! Pallukka on Plan-säästölipas, jonka Okko sai 1-v lahjaksi. Se oli jatkumo sille Aarnio-linjalle, jonka kummitäti aloitti ristiäisissä hankkimalla Okolle vihreän puppyn.

   Poista
 3. Sä kyllä voitit mut mennen tullen kyllästymisen suhteen, kun mä pidin joulukoristeita viikon! Tälläkin hetkellä koitan uutterasti päästä kaikista punaisista kynttilöistä eroon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, koti näytti jotenkin niin, noh, koristellulta. Heh. En tykännyt yhtään, oli sellainen tårta på tårta -tunnelma. Joten kuusi saa olla ainoa. Ja onhan meillä vielä valoja myös, mutta ne ovat kivoja, kun tulee mukava tunnelmavalo.

   Poista
 4. Onko toi A-kirjain joku design vai niitä mitä esim. Anttilasta saa?
  Totuus tulee lapsen suusta, niinhän ne sanoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se totuus tulee! :)

   Tuo on itse asiassa paikallisen valomainosfirman tekemä kirjain. Hankin sen kun Okko oli vauva. Olin katsellut liikkeen pihaa sillä silmällä aina ohi mennessäni ja uskaltauduin kysymään, olisiko heillä pieniä yksittäisiä kirjaimia. He sitten olivat kivoja ja möivät minulle yhden.

   Poista
 5. Raakaa tekstiä. :) Kivasti pomppaa tuo A tuolta esiin. Minäkin olen joskus miettinyt tuollaisen hankintaa, mutta en saa koskaan haavetta pitemmälle, koska en osaisi päättää kirjainta minkä haluta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain. :D

   Meistä kukaan ei ole A-niminen, mutta tuo kirjain toimii muotona. Minulla oli muutama vaihtoehto, joista valita siellä valomainosfirmassa, mutta valitsin tuon kun se oli kaunein muotonsa puolesta. Olen ollut tyytyväinen.

   Poista
 6. Voi Okko ihanuutta :)
  Mä olen myös melkein kaikki joulukoristeet jo laittanut pois. Valotähdet aijon pitää ikkunoissa ilta aikaan päällä niin kauan kuin pimeys jatkuu.
  Mukavaa sunnuntaita
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ja näitä juttuja riittää. Äsken Okko sanoi meille "Let's go!". Heh.

   Kyllä minäkin tykkään pitää ne valot, sillä ne tuovat kivaa tunnelmavaloa. Valot varmasti pysyvät joulukuusen jälkeenkin.

   Kiitos paljon Sanna! Hyvää sunnuntaita sinnekin! :)

   Poista
 7. Hahhaa, muumeilta oppii kaikenlaista fiksua ja ei-niin-fiksua:D Ja lapset on kyllä hauskoja, kun osaavat käyttää noita oppimiaan lausahduksia juuri mainioilla hetkillä, juuri oikeaan aikaan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, niinpä juuri. :D Lohkaisut ovat kyllä mainioita.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!