sunnuntai 8. joulukuuta 2013

lumiloma


Meillä oli ihana viikonloppu ja lunta mielin määrin! Ensin pari päivää toisessa mummilassa ja sen jälkeen isolla porukalla Tahkolla toisen mummin synttäreitä juhlimassa. Ihan mahtava viikonloppu, joka oli kyllä kaiken autossa istumisen arvoinen. Okkokin jaksoi hienosti, vaikka paluumatka tänään Tahkolta kesti peräti kuusi ja puoli tuntia! Ja eilen illalla Okko jaksoi illallisella kahden ja puolen tunnin istumisen - mitä nyt meinasi välillä pöytään nukahtaa. No eipä sillä, sammuihan se Okko itsenäisyyspäivän kynttiläkeikallakin pulkkaan.

We had such a wonderful weekend! It was the independence day on Friday and so the weekend was longer. We went to spend time with our families; first with my mother and then with my husband's family. The weekend really was worth of all that sitting in a car.

10 kommenttia:

 1. Mikä kuva! Kyllä se vaan näyttää nyt talvelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savossa oli täysi talvi, mutta täällä etelässä ei. :/ Eli ei menty kuitenkaan pulkalla tarhaan aamulla, vaikka olihan se tie kyllä ihan jäässä.

   Poista
 2. Onpas kiva kuulla, että reissu ja automatkat meni hyvin! :) Ihana talvinen kuva. Mekin ihmeteltiin tänään Messilän laskijoita ja tykkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli ihana reissu. Tuolla oli kyllä ihanan talvista. Ja laskettelijoita oli vielä sen verran maltillisesti, että sinne olisi mahtunut hyvin sekaan.

   Poista
 3. Vautsi !! Täällä ei vielä nimeksikään lunta ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vautsi tosiaan! Mutta siis, ei meilläkään täällä ole sitä lunta, kun kotiin tultiin. Tai no ihan vähän, tosi vähän.

   Poista
 4. Ihana kuva pikku miehestä :) Jee - se on talvi nyt.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna! Se on talvi, ainakin Savossa! Toivottavasti tulee tänne pääkaupunkiseudullekin. Kylmähän täällä kyllä jo on.

   Poista
 5. Kiitos Riikka! Okolla oli hauskaa! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!