tiistai 17. joulukuuta 2013

keski-ikäiset


Meistä on tainnut isimiehen kanssa tulla keski-ikäisiä, kun halusimme hankkia sähkökynttelikön. Tuollainen hieman Aarikkaan viittaava versio löytyi lauantaina. Toinen joulukukka, joka on vielä ilman suojaruukkuakin, löytyi puolestaan tänään, kun odottelin junaa sokerirasituksesta tullessa. Kas kun sitä todellakin ollaan niin keski-ikäisiä, että ihan iän puolestakin jo laittavat sokerirasitukseen. Hieman pelkäsin testiä etukäteen, sillä Okkoa odottaessa siitä tuli hirveän huono olo, mutta nyt se menikin varsin kivuttomasti - mitä nyt harmitti odotustilan huono lehtivalikoima (ei sisustuslehtiä, vaan jotain teinitytöille suunnattuja diipadaapoja ja sehän ei meille keski-ikäisille, 34-vuotiaille, sovi). Onneksi Okkoa odottaessa testissä ei ilmennyt mitään ja toivon kovasti, ettei nytkään.

Sen verran tässä nyt kuitenkin ollaan raihnaisia, että olen sairaslomalla. En sen kokeen takia, vaan flunssan. En tajunnutkaan, että minulla olisi poskiontelotulehdus. Soitin eilen työterkkarille kysyäkseni neuvoa ja terkkari passitti lääkäriin. Olin ilmeisesti niin säälittävän näköinen ja kuuloinen eilen lääkärissä käydessäni, että vakaasti suosittelivat minulle kotioloja kolmen päivän ajan. Okkokin totesi aamulla, että "äiti ei osaa puhua", kun pihisin heippoja terveyskeskukselle lähtiessä. Kaikenlaista sitä.

14 kommenttia:

 1. Mäkin olen noista kyntteliköistä haaveillut, ovat nättejä! Mutta en kyllä vielä suostu keski-ikäistymään :D
  Pikaista paranemista ja hyviä vointeja!

  Ps. Ompa kaunis muki ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna!

   Se muki on kyllä lemppari! Niitä on meillä vain kaksi ja kulkevat sunnuntaimukin nimellä. :)

   Poista
 2. Hei! Tuo kynttelikköhän on kaunis. Meillä on jotain anoppilasta lahjaksi saatuja ei niin oman maun mukaisia. Tuo olisi. :) Ja ei, et sinä vielä ole keski-ikäinen, juuri ja juuri aikuinen. :D Toivottavasti sokerirasituksen tulokset ovat kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Kati! Pitääkin soittaa neuvolaan ja kysyä tuloksia.

   Poista
 3. Kaunis kynttelikkö :)

  Poskiontelontulehdus. :/ Teiniä odottaessa sairastin talvella tosi paljon ja juurikin poskiontelontulehdus oli vaivoina.
  Toivotaan pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ti! Jospa tämä taas tästä.

   Poista
  2. <3 Ihanat huurteiset puut putkahtivat kuorestaan <3

   Poista
  3. Kiva! :) Aika näkymättömiä niistä tuli! Mutta hyvä kun erottuivat pohjasta! :D

   Poista
 4. Pikaista paranemista meille molemmille! :) Itse olen täällä myös saikulla koko loppuviikon. Poskiontelotulehdus täälläkin. Luulin viime viikon sairastelun jo loppuneen viikonloppuna, mutta se uusiutuikin nyt ja pahempana...

  Tuo kynttelikkö on todella kaunis. Mistä sen löysitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minna-Leena ja pikaista paranemista sinullekin!

   Kynttelikkö on Konstsmiden valmistama ja se löytyi Stockalta. Varmaan myydään muuallakin.

   Poista
 5. Voi, mulla oli jo vähän reilu parikymppisenä opiskelijaneitinä ihan itse ostamani kynttelikkö. Se tosin oli ihan jotain muuta kuin ne perinteiset.

  Tuollaisen huolisin meillekin, mutta nyt ei kärsi pitää mitään ikkunoilla, kun kaikki ulee tuon taaperomiehen toimesta sieltä alas. Ehkä parin vuoden päästä sitten? Mutta keski-ikäiseksi en tunnustaudu, vaikka melkein samanikäinen olennkuin sinä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt se vaihe menossa, että pikkumies antaa tavaroiden olla ihan hyvin paikoillaan. Ja tuo on vielä pöydän kohdalla, joten ei pääsisi tippumaan. Rikkihän se varmasti menisi, jos tippuisi.

   Poista
 6. Pikaista paranemista, muista levätä! Minulle ei ole muuten yhdessäkään raskaudessa tehty sokerirasitusta, vaikka tässä viimeisessä olin jo 35. Toivottavasti sinulla ei löydy mitään!
  Ja mehän ollaan vielä kaukana keski-iästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Liina! Onnekseni sain kuulla, että sokeriarvoissa ei ole mitään vikaa. Ihana juttu! Ja levännytkin olen, mitä nyt tässä kotona olen puuhaillut.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!