sunnuntai 8. joulukuuta 2013

joulukalenteri: 8


Ostin postista ison rullan pakkauspaperia (12m alle 4€) ja aion paketoida sillä suurimman osan lahjoista. Lahjoja koristellaan muun muassa tuollaisella viirinauhalla. Tuo punavalkoinen viritelmä on erittäin helppo tehdä, kun vaan omistaa kuvioleikkurin. Omani alkaa olla historiaa; ohuempien papereiden leikkaaminen ei onnistu enää, vaan leikkuri rikkoo paperit.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Ja on ainakin helppoa valmistaa!

   Poista
 2. Ihana idea :)! Oon paketoinut vuosikaudet myös pakkauspaperilla ja kehitellyt päälle jonkun kivan nauhan. Harmi, ettei mulla ole sitä kuvioleikkuria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsämansikka! Kuvioleikkureita löytynee aika monesta kaupasta, jos sellaisen haluaa. Nuo minun leikkurit ovat Fiskarsin valmistamia.

   Poista
 3. Jee, kiva idea! Mun leikkuri alkaa tökkiä samalviissiin. Höh, sanon minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Joo, kyllä tuo isompi ympyräleikkuri on kohta ihan lopullisesti mennyttä. Vielä sillä saa vähän paksumpaa leikattua, mutta ohutta ei ollenkaan. Olisin leikannut sillä joulukalenteriin pakkauspaperista etukiekot, mutta se vaan repi ohuen pakkauspaperin.

   Poista
 4. Onpas hauska. Mä tykkään kanssa pakkauspaperista ja sitten myös värillisistä versioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Minäkin tykkään myös niistä värillisistä, mutta nyt en ole nähnyt niitä Ikeallakaan moneen jouluun.

   Poista
 5. Olen jostain lukenut, että tylsistyneen kuvioleikkurin voi "teroittaa" leikkaamalla sillä alumiinifoliota. En ole kyllä vielä omillenikaan testannut vinkin toimivuutta, vaikka käytetyimmät alkaakin olla ihan tylsistyneitä.

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Kristiina! Olenkin kuullut tuon saksien kohdalla ja pitääkin kokeilla sitä leikkurille! Tuo pyöreä kun on niin monikäyttöinen, että sen pitäisi mielellään edelleen käytössä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!