lauantai 7. joulukuuta 2013

joulukalenteri: 7


Iloa [joulu]siivoukseen, hyvät lukijat! Tämä ei ole maksettu mainos, vaan kerron ihan omasta ilostani. Kanssabloggarilta bongattu tuote on loistava! Itse halusin kiillottaa ne muutamat hopeaesineet, joita meillä on - muun muassa Okon ja isimiehen kummilusikat, sekä saada kylppäriin hohtoa. Voitteko kuvitella, hinkkasin samalla myrkyttömällä aineella hopeat hetkessä kiiltäviksi, sain valkoiset laattasaumat valkoisiksi ja irrotin kalkkitahrat suihkuseinästä, sekä saunan lasiovesta! Ihana tökötti.

Itse olen kautta aikojen optimoinut muun muassa suihkunurkkauksen siivousta hinkuttamalla kaakeleita ja saumoja suihkussa ollessani (no, suihkuttelu toki venyy siinä puuhassa). Aiemmin olen käyttänyt muun muassa Magic eraseria, mutta tästä tuli uusi suosikki. Kunhan muistaa sitten lopuksi huuhdella lattian hyvin.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitääkin kokeilla, mihin kaikkeen se tepsii!

   Poista
 2. Ei tuon parempaa oo! Ennen luottoaineeni oli Wim, mutta nyt reilun vuoden on ollut tämä! Aina käden ulottuvilla. Lähtee kynät seinästä ja sohvasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on vielä hellävaraista ja myrkytöntä!

   Poista
 3. Kyllä! Ihan loistavaa ainetta! Mistä tulikin mieleeni, että telkkaritason ovissa on freskoja, tarttis ehkä siivota. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, siivousta tarvittaisiin täälläkin. ;)

   Poista
 4. Tää on niin hyvä! Melkein tekee mieli ruveta siivoamaan, aina kun näkee tämän purkin...melkein ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on myös tätä, ihan ehdoton! Mutta enpä ole hoksannutkaan käyttää sitä hopeakoruihin, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Eipähän ole inhaa haisevaa tököttiä, kuten joskus ennen vanhaan, kun teininä hopeakoruja kiillottelin varsinaisella hopeankiillotusaineella.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!