torstai 19. joulukuuta 2013

joulukalenteri: 19


Jos nurkassa lojuu ylimääräisiä posliiniastioita, voi niitä tuunata asiaan erityisesti kehitetyllä kalvolla. Kalvoa minulla oli jäänyt viime joulusta ja hyvä niin, sillä äidille tehty kuppi oli mennyt rikki ja tein hänelle uuden, tosin tällä kertaa Teema-mukista, kun ne ovat varmasti kestäviä.

Tähän lautaseen tein kuviot tavallisella reijittimellä. Kaadoin kaikki pienet pylpyrät vesiastiaan ja odotin hetken. Kun taustapaperit irtosivat, painelin värikalvon palaset lautaselle. Kuivattelun jälkeen laitoin lautasen uuniin 180°C lämpöön puoleksi tunniksi, jolloin astia kestää käsinpesua.

4 kommenttia:

 1. Ihana :). Pitäis joskus kokeilla uudemman kerran tätä. Edellisen kerran oon koristellut astioita joskus teininä, joten siitä on ihan luvattoman kauan aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan hauskaa materiaalia. Tosin noin pienten kuvioiden kanssa meni vähän näpertelyksi ja osa kuvioista ruttaantui ennen kuin pääsivät lautaselle.

   Poista
 2. Kylläpä sulla nyt näitä ideoita riittää! Tässähän ei muu auta kuin jatkaa uusi vuosi askartelemalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Petra! Joku vimma iski. Se iskee nykyisin harvemmin kun ei niin ole aikaa kaikkeen, mutta kyllä sitä jouluna ja kesälomalla tulee aina tehtyä jotain. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!