torstai 12. joulukuuta 2013

joulukalenteri: 12


Torttua paketin päälle. Kuten sanottua, punainen ja valkoinen ovat joulun lempivärit ja yksinkertaisuus on valttia myös jouluna. Liimasin kaksi neliötä päällekäin ja leikkasin kulmat kuin torttuja tehdessä. Vinkki vitonen sakaroiden liimaamiseen: pääset helpolla liiman kuivumisen odottelun suhteen, kun viet liimatun tähden jääkaapin oveen ja laitat keskelle pienen magneetin. Siellä kukka-torttu saa kuivua rauhassa ja sakarat pysyvät kiinni.

12 kommenttia:

 1. Mä käytän liiman sijaan erilaisia kaksipuoleisia teippejä. Joulutorttufani tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se onkin nopea tapa fiksata nuo kiinni!

   Poista
 2. Yksinkertainen, mutta silti niin hauska idea. Pidän tällaisista askarteluista, joihin löytyy tarvikkeet melkein kaikilta kaapista..ainakin jossain muodossa. Näitä tällaisia on ilo katsella ja mahdollisesti toteuttaa kotonakin.

  Maailma on niin täynnä tavaraa, että turhauttaa toisinaan sellainen askartelu, jota toteuttaakseen tarvitsee ostaa muutama asia rautakaupasta ja muutama askarteluliikkeestä..ja lopputuloksena on jotain, mikä on esillä kerran vuodessa muutaman viikon ajan.

  Oho. meni melkein avautumiseksi.

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Olen kyllä samoilla linjoilla, vaikka värkkään kyllä välillä myös jotain, mihin tarvitaan välineitä. Niitä vaan on kertynyt vuosien saatossa kaappiin niin paljon, että aina löytyy välineet ja ainekset johonkin askarteluun. :) Elleivät sitten ole hukkuneet kaapin perukoille. :D Näihin helppoihin juttuihin kun ei mene aikaakaan paljon, voi ne suruttaa heittää paperinkeräykseen joulun tai lahjojen avaamisen jälkeen.

   Poista
 3. Ihana idea :)! Näitähän vois tehdä noitten loppujen pakettien päälle. Ja varmaan sais ihan mukavia koristeita vaikka kuuseenkin.

  Tajusin muuten tässä yksi päivä, että taisin eksyä sun blogiin ensimmäistä kertaa joulukalenterin puitteissa viime vuonna. Aika kiittää siis blogista :)! Tätä on niin kiva seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon kivasta kommentista Metsämansikka! Onpa kiva kuulla!

   Näistä torttu-kukistahan voisi tehdä vaikka mitä variaatioita värejä ja materiaaleja vaihdellen.

   Poista
 4. Mainio! Näitähän voisi käyttää monellakin tavalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa! Jostain ihmeen syystä minulle tuli mieleen kahvipaketista tehdyt ruusukkeet. Heh, taitaa olla jo liian kaukaa haettua. Mutta joo, voisi käyttää vaikka missä. Tuo kukkanen tosin unohtui jääkaapin oveen - pitää laittaa se jonkun lahjan päälle, kun teen ne oikeasti (olen käärinyt tuon samaisen kännykkälaatikon nyt jo aika monta kertaa, heh).

   Poista
 5. Hieno idea! Kiitos kun jaat näitä!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!