keskiviikko 11. joulukuuta 2013

joulukalenteri: 11Jää kiehtoo. Tein taas kokeiluja ilmapalloilla, tällaisia jääkuulia. Yritin tehdä näitä jo viikonloppuna mummilassa, mutta pallot hautautuivat lumeen ja lumi toimi liian hyvänä eristeenä pitäen pallot sulina. Tein näitä nyt parvekkeella. Jäähän sekoittui pari tippaa punajuurien lientä, joka oli ensin menossa jäädytykseen kakkuvuoassa. Olipa vaan onni, että huomasin kakkuvuoan vuotavan, ennen kuin jätin sen yöksi parvekkeelle.

Näistä muuten voisi tehdä myös narullisia versioita, jolloin ne voisi ripustaa vaikka pihakuuseen. Pallot ovat silloin vain erittäin herkkiä halkeamaan. Kun täytät palloa, katso, että pallossa ei ole ilmaa, sillä muuten vesi suihkuaa sieltä ihan valtoimenaan.

4 kommenttia:

 1. Mikä ihana idea! Narun kanssa roikkumaan..enää puuttuu pakkanen.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä!
  Mukava seurata, mitä kaikkea kivaa voisi tehdä. Minulla taitavat järkkäilyt jäädä aika vähälle tänä vuonna. :)
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liina! Ja en minäkään ole kyllä ehtinyt hirveästi järkkäilemään. Lahjat nyt on hankittu jo hyvissä ajoin ja näitä askarteluja olen tehnyt, mutta muuten on kyllä hommat ihan levällään. :) Onneksi on joululoma - ehtiihän sitä sittenkin vielä, kun jää lomalle reilun viikon päästä, jos ei jo aiemmin.

   Kivaa keskiviikkoa teidänkin perheelle!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!