maanantai 18. marraskuuta 2013

terve arki


Okko palasi tänään päiväkotiin. Flunssa vaivasi vielä lauantaina, mutta eilen päästiin jo terveiden kirjoihin ja tänään Okko pääsi nauttimaan jopa pyöräilystä. Kuudenkympin raja meni rikki, kun Okko viiletti menemään pyörällään. Marraskuu muuten tuntuu olevan meidän flunssakuukausi; omat pahimmat flunssani ovat olleet aina marraskuussa ja blogia taaksepäin selatessa huomasin, että Okkokin on sairastellut perinteisesti samaisen kuun aikana.

Kuva on otettu muutama päivä sitten. Kaikenlainen köhiminen ja niiskutus helpottuivat, kun pikkuinen kävi suihkussa, joten sinne oltiinkin menossa useasti. Ja suihkun jälkeen oli kiva kaivautua äidin paikalle isoon sänkyyn.

PS: Jokin ihme taika siinä antibiottissa lopulta oli, kun puolivälissä kuuria se alkoikin jo maistumaan. Pahalta se haisee, mutta enää on yksi annos antamatta ja pikkuinen on jopa pyytänyt lääkettä!

Okko is ok after the bad flu he had. Today he went back to the kindergarten and he was also able to take his beloved bike into use again. Biking in November - that's pretty exotic.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla, että siellä on tervehdytty. Niin kurjaa kuin sairastaminen onkin niin mieluummin ottaisi kaikki maailman pöpöt itselleen kuin lapselleen. Hyvää alkanutta viikkoa siis teille!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! On niin ihanaa, kun Okko pääsee uloskin!

   Kiitos, hyvää alkanutta viikkoa sinnekin! Toivottavasti sää paranee viikon edetessä!

   Poista
 2. Voi millä ilmeellä! Okko se on reipas poika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihme reipastuminen kyllä tapahtui sen lääkkeen kanssa! Alkuun kyseessä taisikin olla enemmän periaatekysymys, että otetaanko lääkettä vai ei. Kun tarpeeksi kehuttiin ja kannustettiin, alkoi pikkuinen haluta lääkettä jo ihan omaehtoisesti! :)

   Poista
 3. Hauska kuva :)! Kiva kuulla, että siellä voidaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsämansikka! On kyllä ihanaa, että koko perhe on taas terveiden kirjoissa! Se korva pitää käydä näyttämässä vielä myöhemmin, että kuuri varmasti tepsi. Kun korvaan ei sattunut alunperinkään, ei omiin havaintoihin pysty sitten luottamaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Virneilyvaihde meni päälle kun tauti vähän hellitti. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!