sunnuntai 3. marraskuuta 2013

sumupäivä


Sumuinenkin päivä sopii ulkoiluun ja Okkohan tykkää, kun vielä marraskuussakin voi ajaa pyörällä. Ulkoilusää on itse asiassa mitä mainioin - on niin helppo hengittääkin. Kaikki pihaleikit vaan meinaavat olla melko likaista puuhaa; pesin eilen Okon ulkoiluvaatteet ja aamupäiväisen session päätteeksi koko pikku ukko oli entistä likaisempi. Sellaista se on - varsinkin jos tehdään "lumi-Okkoja" hiekassa. Pestään uudelleen, ei tosin liian usein, ettei pinnoitteet kulu ihan kokonaan pois.

The weather is so foggy! But on the other side it's so easy to breath outside! Okko is happy as the biking season continues on - let's see for how long. But all outdoor activities ensure there'll be a lot of sand and dirt coming in. And the clothes: I washed Okko's outdoor clothes yesterday and today the clothes are even worse. Well, let's wash them again.

2 kommenttia:

 1. Heh, lumi-okko! Toivottavasti Okko pääsee pian tekemään oikeita lumi-Okkoja.

  Onneksi nykyään on hyviä ulkoiluvaatteita, joita voi sitten sotkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä lunta tosiaan jo hieman kaipaa, ainakin tällä sateella ja pimeydellä!

   Nykyvaatteet ovat kyllä laadukkaita - kaiken ne kestävät ja vähän päällekin. Mutta sitä en tiedä, kuinka monta pesua se pinnoite kestää. Että missä vaiheessa raja tulee vastaan ja vaate ei enää pidäkään vettä. Siksi pesen ulkovaatteita mahdollisimman harvoin.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!