sunnuntai 20. lokakuuta 2013

sunnuntain peruskaurat


Sunnuntaita taas! Viikonloppu menee aina yhdessä hujauksessa. Rutiineita kunnioittaen tänäänkin ollaan ehditty jo uimahalliin ja maatilapuoti odottaa vielä iltaa. Okkoa on niin mahtava käyttää uimahallissa, kun hän nauttii siitä niin kovasti.

Eilen illalla Okkoa nukkumaan laittaessa sängystä löytyi kuivaa spaghettia. No, ei mikään ihme: Okko pyysi useaan kertaan "ruokapekkiä". Mietin, mikä se ruokakeppi mahtaa olla, kunnes välähti: Okkohan on ollut viime aikoina kovasti kuivan pastan perään. Varsinainen karkkipäivän herkku.

PS: Käväisin äsken pihalla kuvaamassa huurteisia lehtiä. Siinä sitä saakin paljon huomiota osakseen, kun pylly pystyssä nojailee piha-aitaan. Ei hätää, minä se vaan kuvailin roskia.

It's Sunday again - weekends just fly past. Today we've been following our routines and went to swim before the lunch time. And after Okko wakes up from his nap, we'll go to the local farmer's shop for coffee and playground. Routines are great.

4 kommenttia:

 1. Voi kun se kuiva spagetti kelpaisi itsellekkin karkin sijaan, kumma kun ei ;D Ihana Okko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, no söi se Okkokin vähän karkkipäivän kunniaksi jotain sokeristakin. :) Mutta kummasti se spaghetti maistui.

   Poista
 2. Ruokakeppi - ihana! Mä taisin itse olla kuivan spagetin perään pienenä, eipä ole vielä ainakaan periytynyt meidän lapsille, vaikka juustosta ja suklaasta tykkäävät kuten äitinsä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin söin kyllä joskus kuivaa spaghettia, mutta ei se mikään herkku tainnut olla. Minäkin olen ollut aina suuri juuston ystävä ja niin on Okkokin. Suklaasta en sen sijaan tykännyt yhtään lapsena, mutta Okko tykkää siitäkin. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!