lauantai 12. lokakuuta 2013

lauantain retki


Ihana sää retkeilylle. Pakkasimme kahvit reppuun ja haimme tontun talolta makkaraa, sekä pullaa ja ajoimme tuttuun paikkaan. Aurinko oli houkutellut paikalle muitakin retkeilijöitä, mutta oltiinpas ensimmäisinä meidän suosikiksi muodostuneella grillauspaikalla. Mukana oli taas huono kertakäyttögrilli, mutta tulihan niistä makkaroista lopulta kuitenkin kuumia. Sillä välin kun makkarat tirisivät grillissä, onki Okko Uppiksen ja hylkeen kanssa lätäköstä. Kotimatkalla uni kutsui taas pikkumiestä.

We had such a lovely trip to the forest. The weather is just perfect today. We enjoyed the scenery, had a lunch out in the nature, took some pictures and Okko was "fishing". On our way back home the little one fell asleep.

8 kommenttia:

 1. Edelleen retkeily aurinkosäässä on niin parhautta! :) Meillä on kaima ja sisko kovassa syysflunssassa, joten lauantai on mennyt sisätiloissa toipuessa, toivottavasti aurinkoisia retki-ilmoja vielä myöhemminkin riittäisi.

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän retkelle voi mennä vaikka talvellakin! Me mentiin tuonne meidän suosikkipaikkaan ensimmäistä kertaa viime talvena ja paistettiin siellä makkaraa. Älä huoli, retkeilysäitä varmasti piisaa!

   Poista
 2. Oi, kuulostaa niin ihanalta retkipäivältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, vaikka meren äärellä olikin aika vilpoista.

   Poista
 3. Löysin blogiisi ramsamsaan kautta :) Kauniita kuvia täällä, pitää tulla toistekin visiitille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Tervetuloa vaan lukemaan! Postailen nykyisin hieman laiskasti, mutta kuitenkin säännöllisesti.

   Poista
 4. Tuollaista pitäisi tehdä enemmänkin. Aina suunnitteilla retki Nuuksioon tai jonnekin vastaavaan. Eipä ole tullut taas mentyä. Kaunis syysaurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet retket ovat ihan parasta viikonloppuviihdettä! Me asutaan sellaisella alueella, jossa noita hienoja ulkoilumaastoja on paljonkin ja kunta (tai mikä taho liene) on järjestänyt sinne grillauspaikkoja puineen kaikkineen.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!