lauantai 19. lokakuuta 2013

kuvakulmia


Sain jo syyskuussa Petralta ja JuttaEmilialta haasteen uudesta kuvakulmasta. Voi pojat, ollaanpa sitä nykyisin aika saamattomia. Tai no, itse asiassa aina näiden haasteiden kanssa, sillä bloggailen täysin suunnittelematta, silloin kun huvittaa ja kuvailen kun sille päälle satun.

Tässä meidän suuri halli, eli eteisaula syksyisen aamuauringon valaisemana. Eräs vilkasliikkeinen viikonlopun viettäjä vilahti kuvaan ja toi siihen vähän mielenkiintoa. Uudesta kuvakulmasta ei nyt voi ehkä puhua muuta kuin kuvaussuunnan suhteen. Eikä kotia ole muutenkaan tullut kuvattua pitkään aikaan, sillä se on koko ajan vähän rempallaan. Valitettavasti. Inspiraatio on tulossa, varovasti ja pikkuhiljaa. Jospa koti pääsisi taas arvoiseensa kuntoon.

PS: Blogger tuntuu sekoilevan: syyskuun metsäretki-postaus näkyy syyskuun julkaistuissa teksteissä, mutta ei näy skrollaamalla tästä suoraan alaspäin. Se hävisi tämän postauksen myötä. Outoa.

4 kommenttia:

 1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vai miten se meni ;). Ja tiedän niin tuon tunteen, kun koti on rempallaan ja vähän sinne päin. Silloin ei tee mieli kuvailla, kun ei oikein itseäkään paikat miellytä. Mutta mitäs siitä, ei mitään - bloggaillaan silloin kun huvittaa ja silloin kun siltä tuntuu :) Ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on! :) Ihanaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 2. Sehän on vallan ihastuttava kulma, kiitos kun jaoit :)

  Meillä tykätään samasta karhu-paidasta kuin teilläkin tuossa alla. Kiva kun löytyy aina jotain, sekä lapsen, että äidin mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra!

   Se karhupaita on kyllä hauska! Otin sen koossa 116 ja se on sopiva muuten, hihoja vain käännän vähän. Aika jännä juttu, kun Okko on vasta siinä metrin paikkeilla ja ihan tuollainen hoikka. Paita on melko kapeaa mallia, mutta juuri senkin vuoksi kiva. Ja se kuvahan on hurmaava.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!