tiistai 15. lokakuuta 2013

karhu


Okko sai eilen söpön paidan, kun sellainen sattui kohdalle. Saas nähdä, mitä pikkumies siitä tuumaa kun tarjoan sitä hänelle aamulla. Paita sai kyllä hiljaisen hyväksynnän, mutta sitä ollaan nykyisin niin tyylistä tarkkoja, ettei ihan mitkä vaan vermeet menekään päälle. Siitä todisteena kaapissa lojuu muun muassa kolmet erikokoiset nahkatohvelit ("ne on vauvoille"), keltainen robottipaita, sekä päiväkotikuvausta varten hankittu ihana Littlephant-paita. Kokeilin kyllä eilen hieman onneani ja ostin Okolle -50% alella uuden Littlephant-paidan - keltaisena! Oli kyllä ehkä jo hieman rohkeaa, Okon lemppari kun on vihreä. En voinut vastustaa alelappusten kutsua, kun sinne kauppaan omilla asioillani satuin menemään. Muuten, nykyään käy yleensä niin, että kun menen ostamaan jotain itselleni, tulenkin ostaneeksi Okolle.

I bought this cute shirt to Okko. He has started to become very style-conscious and won't wear things he doesn't like. He gave the shirt his silent approval but let's see what he says when I'll offer it to him tomorrow morning. The thing with buying clothes nowadays is that I always end up buying things for the little one, instead for myself. Just like yesterday. And I was the one needing something new.

12 kommenttia:

 1. Meillä lapset ovat jo niin isoja, että kaikki ostamani ei kelpaa. Kirpparilta uskalla parilla eurolla ostaa jotain yksinäni, mutta muuten ostan vain heidän kanssaan yhdessä.

  Niinpä nykyään shoppailen lähetulkoon vain itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooh, tulevaisuudessa menee varmasti siihen. Okko on kyllä usein mukana kaupassa ja kiinnostuksen tasosta riippuen saattaa kyllä sanoa juu tai ei äidin esittämiin vaihtoehtoihin. Tosin sen yhden vikaostoksen kysyin Okolta ja vaikka hän oli nuiva sitä kohtaan, ostin silti. Heh.

   Poista
 2. Ihana paita Okolla!

  Mäkään en uskalla isommille ostaa enää mitään jos ne ei oo mukana! :) Pikkusille kyllä kelpaa kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita meni aamulla päälle ja hyvin näytti onneksi kelpaavan. Niiden nahkatossujen tarina taasen oli se, että niitä sai pari vuotta sitten paljousalennuksella ja kun Okko tarvitsi tarhaan tossut, ostimme useammat eri koossa. Ensin Okko tykkäsi niistä, mutta koska ne olivat huonot jalassa, ei Okko käyttänyt niitä ollenkaan. Nyt ne suurimmat niistä saivat suorastaan kylmää kyytiä, kun tarhan jumpassa olisi pitänyt ottaa ne käyttöön. Luovutimme ja ostimme hyvin jalassa pysyvät halpistossut Prismasta. Käytettävyys ennen kaikkea!

   Poista
 3. Aivan ihana! Meillä on vähän samaa ilmassa, tyylitietoisa ollaan ja jos joku vaate "inhottaa" niin se ei myöskään päälle mene! :D

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne lapset kyllä tietoisia jo pienellä iällä! Vaikka toisaalta, taisinpa itsekin olla lapsena. Muistan vieläkin joitain lempivaatteita, jotka olivat käytössä jossain Okon iässä. Ja muistan yhdet nyt mielestäni söpöt samettihaalarit, joita en suostunut laittamaan toista kertaa päälleni. Sain ne synttärilahjaksi ja olen ne päällä kuvassa, joka on otettu synttäreillä. Inhosin niitä ja ne pysyivät kaapissa sen päivän jälkeen. :D

   Poista
 4. Sisulla on sama paita. Me molemmat tykätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkokin taitaa tykätä. Ainakin otti sen aamulla mukisematta käyttöön. :)

   Poista
 5. Nami, mikä paita! Mä voisin kans haluta meidän pojille toimmoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexille siis, sieltä sen hankin. Siellä oli joku välialekin menossa, mutta tuo oli jotain uutta erää. Ainakin niitä Littlephantin vaatteita oli vaikka mitä, vauvoille ja vähän isommillekin. Olivat niin ihania! Ostinkin jotain pientä. :)

   Poista
 6. Olen näitä Lindexin lastenvaatteita ihaillut. Saman sarjan valkoisen trikoopaidan jo pojalle ostinkin.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexillä on kyllä kivoja lastenvaatteita. Okon sisävaatteet ovat melko pitkälle sieltä. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!