lauantai 5. lokakuuta 2013

Kani Untuvakerä


Oltiinpa tänään kultturelleja. Okko pääsi ensimmäistä kertaa oikeaan teatteriin, Kani Untuvakerää Teatteri Hevosenkenkään katsomaan. Esitys oli vallan ihana ja Okko tykkäsi kovasti. Eikä olla ainoita, joita esitys on miellyttänyt, sillä Kania on esitetty jo yli 600 kertaa! Reilun puolen tunnin kesto oli sopiva pienelle yleisölle ja ennen esitystä oli kiva tutustua paikkaan, joka miellytti kovasti äidinkin silmää. Suosittelemme lämpimästi!

6 kommenttia:

 1. Teatteri Hevosenkenkä on ihana paikka! Ollaan oltu siellä kattomassa monta monta esitystä.
  Ja äippäkin tykkää aina :) Päihittää leffateatterin mennen tullen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain! Oli niin ihana tunnelma siellä, että pitää mennä toistekin!

   Poista
 2. voi vitsit, mulla tekis mieli jo mennä lasten teatteriin mutta pitäis löytyä joku hyvä näytös joka sopis jo tuolle kaksivuotiaallekin! täytyykin taas vähän selata ohjelmistoja...

  on muuten hieno tuo sininen peili hevosineen, aika hyvä diy-idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on tosiaan upea! Mutta hei, tämä esitys sopii mainiosti, sillä se on suunnattu 2-7 -vuotiaille. Ja yleisössä oli myös vauvoja nukkumassa kantokoreissaan. Se kesti 35 minuuttia, mutta koko näytöksen ajan lapsia meni ulos ja takaisin sisään, joten sekään ei ole ongelma, jos lapsi vaikka haluaa pois kesken kaiken. Tunnelma oli siellä rento ja lapset hyvin huomioiva.

   Poista
 3. Teatteri Hevosenkenkä on ihan huippu! Vanhan talon tunnelma on ihastuttava. Me olemme käyneet useasti sellaisissakin näytöksissä, joihin ikäsuositus on vähän isommille, ja lapset ovat jaksaneet hienosti. Kannattaa kokeilla muitakin näytöksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Katsoin, että siellä menisi nyt Kultakutri, mutta näytöksiä oli toistaikseksi laitettu vain tälle kuulle. En nyt saman kuukauden aikana viitsi toista buukkausta tehdä, mutta ajattelin, että ennen joulua voisimme mennä jo uudelleen. Ihana paikka ja Okkokin tykkäsi siitä hirveästi. Paikkaa ja esitystä ollaan muisteltu harva se ilta.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!