torstai 5. syyskuuta 2013

vähän uneliasta


Hehkutus hyvin sujuneista öistä jatkuu, vaikka tällä viikolla meitä onkin jostain syystä väsyttänyt enemmän. Onneksi on taas viikonloppu käsillä - se hyvä puoli näissä nopsaan juoksevissa viikoissa on, että uusi viikonloppukin tulee aina nopeasti.

Okko on alkanut kertomaan unistaan. Eräänä aamuna hän ensitöikseen kertoi, miten "niiden kisujen kanssa oli kiva leikkiä". Seuraavana aamuna Okko selitti, että Pendolino oli odottanut häntä ja jonain yönä oli iskenyt syyskeli, kun Okko kertoi aamulla, miten hänellä oli ollut päiväkodissa "punkkarit" jalassa. Mainiota, taas kerran.

Okko has started to explain his dreams to me. It started one morning when he was telling me how "it was so nice to play with those kitties". The next morning he explained how the Pendolino train had been waiting for him and so worth. Lovely.

14 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, kaunis pellavapää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tukka ihan pystyssä. :) Okollakin on muuten alkanut kasvamaan tukka nyt sen verran vauhdilla, että jokohan pitää tihentää leikkaamisväliä. Nyt Okko on käynyt parin kuukauden välein.

   Poista
 2. Ihana aamutyyppi! Tenavat on melkein parhaimmillaan aamulla - tukka pystyssä, vaikka päivän tuomaa jännitettä suuntaan tai toiseen ja jotenkin niin avoimena ottamaan koko pienen ihmisen kokoisen maailman vastaan. Meidän 6v on aamuisin ihan känkkis (voi sitä tulevaa murrosikää) mutta 3v on niin herttainen ja unelias, lämmin pieni pötikkä vailla syliä ja paijausta ♥

  Ihana myös kuulla, että teillä jutellaan unista! Sitä vaihetta odotellessa :)

  IHANAA viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin halutaan aina ensiksi syliin, Uppiksen kanssa tietty. :)

   Okon unimaailma kuulostaa niin ihanan hellyttävältä. Toivottavasti pysyykin sellaisena, ettei tule mitään painajaisia tai muuta sellaista.

   Kiitos S! Ihanaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 3. Ihan mahtavaa kun yöt alkaa sujumaan! Sitä ihmettelee sitten kun joskus hyvien öiden väliin osuu YKSI huono, että miten sitä onkaan ikinä pysynyt järjissään kun se on ollut jatkuvaa... Voi että mikä kuva <3

  Haastoin sut, jos innostaa ja on aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! :) Okko oli eilen aamulla vähän pöpperöinen, kuten yleensäkin. :) Teki mieli ottaa kuva siitä, kun oli siin söpö.

   Hauskaa, kiitos paljon haasteesta! Tartun siihen!

   Poista
 4. punkkarit :) ihana sana... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, Okolla kääntyy vielä usein tuo K:n ja P:n yhdistelmä. Okko katsoo "Paakoa" ja saattaa edelleen käydä "paukassa".

   Poista
 5. Lapsiperheen pieniä, mutta niin isoja iloja! Mainio kuva ja ihania unia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna-Leena! Kyllä vain, unijutut ovat isoja pieniä iloja ja niin olennainen juttu!

   Poista
 6. Heippa :-) liityin lukijaksi. Ihana pellavapää :-D kurkkaas meille tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip Lindiz! Kiitos, tulen heti katsomaan!

   Poista
 7. Voi, tuo on kyllä parasta!Koko perhe voi paremmin, kun on nukkunut hyvin ja riittävästi. Ihana Okko!<3 Meillä ollut 3-vuotiaan kanssa ongelmia erityisesti nukkumanmenon kanssa. Päiväkodissa nukkuvat melkeen kahden tunnin päikkärit, joten illalla ei meinaa uni tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Ei Okkokaan halua hirveän aikaisin nukkumaan, mutta olemme saaneet aikastettua sitä ja Okko menee nätisti omaan sänkyynsä ja pysyy siellä. Juttelimme päiväkodissa päiväunien pituudesta ja niitä päätettiin lyhentää juuri noiden öidin onnistumisen vuoksi. Se on kyllä toiminut. Mutta kun eilen annoin Okon nukkua niin pitkät päikkärit kuin halusi, nukkui pikkuinen koko iltapäivän ja se kostautui sitten tietysti nukkumaanmenoaikaan. Herkkää hommaa tuo nukkuminen! Vaikka niinhän se on aikuisillakin.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!