lauantai 28. syyskuuta 2013

pyöräilijä


Okko on oppinut ajamaan pyörällä! Harjoittelu aloitettiin potkupyörällä vähän ennen 2-v synttäriä ja Okko oppi sen nopeasti. Isojen poikien pyörä tilattiin viime keväänä ja Okko on harjoitellut sillä aina välillä. Apupyöriä ei tilattu pyörän mukana, kun tasapaino löytyi niin hyvin muutenkin. Se näytti olleen oikea päätös. Isimies kuvasi tämän taidononnäytteen tänään.

The little one knows how to ride his bicycle! He started his cycling career with a kickbike and has been using it very eagerly ever since. He got this bigger bike last spring and has been riding it every now and then. Today he was showing us his skills! My husband shot this short video.

6 kommenttia:

 1. hienoa Okko!! tän teen vauvan kohalla.. siis et potkupyörästä aloitetaan... meijän 4vllä on vielä täysillä apurattaat ku ei sillo vielä tienny potkupyöristä ku pyörää hommattiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Potkupyörä on kyllä loistava keksintö! Suosittelemme!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No joo, äitikin on kyllä ylpeä ja ihmeissään! Isin kanssa olivat salaa harjoitelleet kesän aikana tarhapäivien jälkeen, kun äiti oli vielä töissä, eikä näkemässä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!