sunnuntai 8. syyskuuta 2013

portraits

Jos tämä olisi minun koira, sen nimi olisi Nalle.
Söpöjä tyyppejä, nuo kaikki.
Tottahan heppa nyt istuu peffallaan ja antaa kaviota...

Ja hymyilee pyydettäessä.
Tämä vaan keskittyi näyttämään hyvälle. Se riitti sille, ei tarvinnut mitään temppuja.
Kävimme katsomassa ja paijaamassa eläimiä. Äidin suosikkeja ovat vuodesta toiseen tuo nallukkainen koira, sekä söpöt lampaat, Okko taas tykkäsi kanoista, koska "ne on hyviä". Tsih. No, onhan se niin, että lapsenkin pitää tietää ruoan alkuperä. Isimies fanitti ehkä eniten ylämaan karjan edustajaa ja se 400 kiloiseksi paisunut emakko herätti kaikissa hiljaista kunnioitusta. Kotieläinpihan jälkeen maistui kahvit - tadaa -  tontun talolla. Melkoisen ennalta arvattavaa.

Today we went to see some farm animals at our local place. We've visited there a few times before and the cuddly black dog has always been my favourite. It seems to spend most of the day sleeping in the shadow, not minding the hassle around it.

8 kommenttia:

 1. Oi ihana, olitte tuolla, tunnistinkin paikan :) Ne koirat ovat kyllä suloisia! Aika massiivisia, mutta sopivat juuri tuonne niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on tullut käytyä kerran vuodessa. Ja maatilapuodissa siinä lähellä joka viikonloppu. :) Ne koirat ovat kyllä niin söpöjä! Niitä on tainnut tulla sinne lisää tai sitten osa on vaan ollut piilossa aiemmin.

   Poista
 2. Voi mitä söpöliinejä!!
  Toi istuva polle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koira varsinkin on niin halittavan näköinen! :) Ja niillä lampailla oli niin pehmeä turkki. Siellä oli kyllä paljon ihania eläimiä.

   Poista
 3. Ihana tuo koira! Viisautta katseessa - must say!

  Mä niin halusin viedä Mion johki maatilalle tänä kesänä, mutta enpäs sitten ehtinytkään :/ Onneksi on aina ensi kesä, ja sitten Miokin ehkä saa enemmän irti maatilavierailusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se koira taitaakin olla jo aika vanha. Ei liiemmin hötkyillyt. :D

   Niin ja voihan sitä maatilalla käydä syksylläkin tai jopa talvella - veikkaanpa, että monet paikat ovat auki vuoden ympäri, sillä eihän niitä eläimiä voi minnekään laittaa talveksi. Korkeasaarikin on hauska paikka talvella, tosin hirveän kylmä ja varmasti moni kotieläinpihakin on auki.

   Poista
  2. Itseasiassa täällä Vaasassa on yksi paikka, joka sulkee elokuun viimeinen. Muutenkin se on auki vain maanantaisin :( täytyypä googlettaa että onko muita maatiloja lähistöllä.

   Poista
  3. No voi harmi! Mutta tosiaan, saattaahan niitä löytyä muitakin! Tai jos jollain tutun tutulla on maatila?

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!