lauantai 21. syyskuuta 2013

metsäretki


Mummi tuli meille torstaina ja vietti Okon kanssa perjantain, kun tarha oli kiinni. Tänään kävimme metsäretkellä makkaranpaistossa - siitä viis, että sää oli retken aikoihin vähän harmaa ja että kertakäyttögrilli ei meinannut syttyä millään, kyllä metsässä on silti aina mukavaa. Ja makkara salaatin kera maistui hyvälle.

6 kommenttia:

 1. Metsäretket ja makkara on ihan parasta!:)
  Meillä on ensi viikolla ohjelmassa pieni loma Kainuun suunnalla, toivottavasti sää sallii monet nuotiomakkarat!

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä! Eilen olisi pitänyt lähteä isoon kauppakeskukseen hankkimaan vihdoin sitä talvihaalaria, mutta tulimme järkiimme ja lähdimme metsään. Metsä on ihana paikka ja eväät metsässä ihan ykkösjuttu. :) Okkokin tykkää kovasti.

   Mukavaa lomaa teille! Ja toivotan hyviä nuotoita!

   Poista
 2. Hienosti saatu kuvattua hämisverkko... 4ttä päivää ku makaa tietämättä ulkomaailmasta mitään nii näen noissaki kuvissa aurinkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina. Aurinko alkoikin paistamaan heti kun olimme menossa takaisin autolle. Onneksi ei pelästytty harmaata säätä, sillä ei sen aina niin täydellistä tarvitse olla, että voi ulos lähteä.

   Voi, pikaista paranemista sinne! Okollekin nousi tänään kuume ja sänky (sekä äiti) sai kuorrutuksen. Niissä pyykeissä meneekin hetki, jos toinenkin.

   Poista
 3. Ihan mielettömiä kuvia, taas. Aina yhtä kauniita!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!