sunnuntai 25. elokuuta 2013

sunnuntai


Okkoa harmittaa vähän: Uppis joutui pyykkikoneeseen ja nyt Okko lohduttaa sitä parvekkeella. Ei sillä niin väliä, että nalle on nyt pesun jäljiltä kostea - kun kainaloa tarvitaan, sitä tarvitaan.

12 kommenttia:

 1. Ihana Okko! Meillä kainalossa vaihtelee kaverit vähän fiiliksen mukaan. "Tää on mun lempi lelu jne. " ja huomenna se saattaa olla kaapissa jo pölyyntymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Uppiksesta tuli puhdas ja raikas! :) Se on jännä juttu, miten se on ollut Okolle niin tärkeä jo yli vuoden ajan!

   Poista
 2. Oi, Uppis! Täytyy etsiä mun vanha mummolasta ja tuoda se lapsille kotiin. Olin jo aivan unohtanut, että sellainenkin on olemassa, joten kiitos muistutuksesta :). Taitaa meidänkin Uppis päästä pesukoneeseen eka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Okon Uppis (joka minun aikanani oli Uppo), on kyllä ollut niin monessa mukana, että olin jopa yllättynyt, että se vielä lähti suurinpiirtein puhtaaksi! :D

   Onko sinunkin nallella verkkapuku? :)

   Poista
  2. Mun Uppo-Nalle oli ihan alaston :)! Meillä oli eka- ja tokaluokkalaisina koko luokan lapsilla samanlaiset ja opettaja luki kirjasta Uppis-satuja :)!

   Poista
  3. Meidän Uppis on itse asiassa ihan muuta kuin se virallinen Uppo-nalle. Sain sen mummoltani ehkä kolmivuotiaana joululahjaksi ja koska Uppo-nalle oli silloin varmaankin luvussa, nimesin nallen Upoksi. Okolla nimi on saanut muodon 'Uppis'.

   Poista
 3. Voi Uppista! Meillä Muumipappa pääsi tänään taas pesulle, kun Ipanalla oli käynyt pikkuvahinko päikkäriaikana. Pappahan käy pesukoneessa vähän väliä ottaen osumaa jatkuvasti kun on ihan kaikessa aina mukana. No, sitä katsottiin kaihoisasti pyörimässä pesukoneessa ja piti kuivurissa käyttää, että saatiin taas pelikuntoiseksi iltaunia varten. Kaiken se kestää, kaiken se kärsii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muumipappaa! :) Uppista ei raaski pestä enää kovin usein, vaikka sekin on monessa mukana - Uppis kun on jo niin vanha. Se jää vähän väliä muun muassa pyörän alle, kun Okon on pakko saada se mukaan pyöräilemään.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Raukka oli ihan järkyttynyt, kun ei Uppis halunnut pesukoneeseen, mutta silti se laitettiin sinne. Joutui varmaan rauhoittelemaan sitä kovasti siellä parvekkeella. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!