sunnuntai 4. elokuuta 2013

betoniruukku


Kävimme eilen Ikealla lihapullien tai jonkin muun, jo unohtuneen, syyn takia. Okkohan on jo Ikean lihapullakonkari, sillä sattuivat käymään siellä isimiehen kanssa parikin kertaa retkiensä ohessa loman aikana, kun äiti-ihminen jo hikoili (tai paleli) työnsä ääressä toimistolla.

Ei tullut reissu kalliiksi, sillä tarvetta ei onneksi ole oikein millekään, eikä uutuudetkaan olleet niin kiinnostavia, mutta viherkasviostasolla tuli taas pysähdyttyä. Sievä pieni kasvi pääsi kassalle saakka, mutta kotona muistinkin, että ne parit sievät pienet ruukut olivatkin isimiehen edellisellä kerralla Ikealta kantamien kasvien valtaamia. Mutta eipä mittään, olihan meillä vielä tämä lähes vuosikymmen sitten väsätty betoniruukku, jota ei koskaan ole käytetty. Tämä oli ainoa yksilö, josta tuli järkevä - muille käytimme epäkäytännöllisiä muotteja. Niin sievä se on, että innostuin taas ajatuksesta väsätä jotain betonista. Sukulaiset vaviskoot: jouluna saattaa virkattujen vessanmattojen ohessa tulla jokin painava ja harmaa möntti.

PS: Siinä vielä palanen Beautiful bodyä. Tsih. Se on kylläkin yksi Erja, mutta kyllä silläkin lapsia on.

We visited Ikea yesterday and as usual, the plants section needs to checked out. I chose this cutie but at home I realized we didn't have a pot for it. But then I remembered a pot made of concrete that my husband and I produced about a decade ago. It had never been used and it's looking so good and I think we have to make some more.

8 kommenttia:

 1. Kuvassa ruukku näyttää ainakin makeelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä ihan kiva, mutta mietin, että tihkuukohan siitä vesi läpi, jos oikein kastelee. No tuo kasvi ei kyllä paljon vettä tarvitse.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Meilläkin kuivuu täällä juuri betonisia kokeiluja. Ihan jänskättää, miten onnistuvat!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Mitähän sitä itse keksisi. Mietin jotain kynttiläjuttuja.

   Poista
 3. Onko teidän Norm 69 valaisimen halkaisija 42 cm vai 51 cm? On ihana! Kiitos. L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mittailin eilen. Sitä on vähän hankala mitata, mutta tuo 42cm saatiin tulokseksi. Se on se pienin, sen muistan.

   Poista
  2. Kiitos paljon! L

   Poista
  3. Kiva kun olin avuksi! :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!