torstai 1. elokuuta 2013

arki

FB-kirppikseltä ostettu kassakone on varsin ihku, sillä siinä on jopa mikrofonikin, jolla voi tehdä junakuulutuksia.
Varokaa junaa raiteella 1!
No niin, hajaantukaas, täällä ei ole enää mitään näkemistä. Heh. Kuten Minttukin sanoi, vaatteet on jo puettu päälle ja paluu perusaiheisiin on tapahtunut. Myös minä olin hyvin yllättynyt, kuinka  A beautiful body -haaste sai paljon huomiota ja kuinka se huomio ylettyi tännekin, minun pieneen blogiini. Kävijämäärät ovat venyneet ja paukkuneet viime päivinä.

Meidän junamiehellekin koittaa arki pian, sillä päiväkoti aukeaa maanantaina. Olen itse ollut töissä pian kaksi viikkoa ja mennyt toimistolle superaikaisin, mutta ensi viikolla palaamme normaaliin arkirytmiin ja illatkin taas lyhenevät. Ihan kuin olisi jo syksy.

PS: Sain serkultani tiedon paikasta, jossa diilataan trikookudetta, sillä omani loppui jo. Intoa puhkuen matkasin sinne töiden jälkeen, koko perhe mukanani. Vaan kuinkas kävikään: "Suljemme tänään poikkeuksellisesti klo 17". Ja kello oli tasan viisi. Että ei tehdä uusia vessanmattoja, eikä patalappuja, saati koreja tänäänkään. Pah.

I was totally surprised by the fact that the beautiful body project got so much publicity in here. Even my little blog has had as many visitors during a couple of days as I usually have during one month. Weird and a bit scary. Well, anyway, there's nothing to see anymore, clothes will be kept on from now on.

6 kommenttia:

 1. Äh, pettymys oli suuri kaupalla varmaan :( onneksi ei ollut mikään lapselle suunnattu juttu, sit ois riemu revennyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, repesi se minullakin :D Olin jo innoissani odottanut, että pääsen jatkamaan virkkauksia. Tylsää. Pitää tehdä toinen reissu. Se ei ole ihan minun työmatkan varrellakaan, joten sinne pitää mennä erikseen. Tosin ei se meiltä kovin kaukana ole, Espoon puolella Soukassa.

   Poista
 2. Ihanat leikit. :) Meillä alkoi päiväkoti tänään, se on syksy ny tältä kantilta katsottuna. Kuteet on koukuttavia. Meillä vaan on nyt pikkaisen haastavaa, kun pallohullupoika on myös innostunut näistä kuteista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä ihan syksyltä.

   Okkokin käy käsiksi kuteisiin: "tämä on kuumailmapallo". Heh.

   Poista
 3. Ihana Okko, ja ihanaa on myös arki.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!