sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

sunny day


Aurinkoinen päivä ja rantaelämää. Okko rakensi äidille prinsessalinnaa ja Uppiskin pääsi välillä mukaan rakennuspuuhiin. Kaveriperhe osui rannalle samaan aikaan, joten meillä oli erityisen hauskaa. Rannan elämä oli tosin välillä vähän turhankin vilkasta, sillä siinä paistatellessa bongattiin levää, käärme ja simpukka vedessä, sekä päästäinen juoksemassa ympäriinsä. Yäk, käärme. Okkohan on niistä hyvin kiinnostunut ja olemme koko kesän neuvoneet, että käärmeen nähdessä pitää poistua nopeasti paikalta - mikä ei tietysti Korkeasaaressa pätenyt, mutta toivon mukaan viesti on mennyt perille. Tuo oli onneksi vain rantakäärme.  Lopuksi pyyhkellä puoliunessa köllötellessä Okko totesi, että täällä rannalla on kiva olla ja tarjosi Uppikselle keksiä. Kotimatkalla kypärä kopsahtikin äidin selkään - Okko nukahti taas kyytiin.

PS: Okko totesi tänään aamulla "äiti, minä tykkään sinusta". Heti perään hän lisäsi "ja InterCityssä ja Pendolinossa olemisesta". Kun odotin Okkoa, kävin työmatkoilla Tampereella harva se viikko. Okko varmaan muistaa sen jatkuvan junailun...

It's been such a lovely and sunny weekend. Today we went to enjoy the beach as yesterday was spent in the city. Okko was building  a sand castle and enjoying a snack. Nature was getting a bit too close to us there as we spotted a snake swimming in the lake. Oh dear, I absolutely hate snakes, but luckily this was the harmless one, not the viper that is venomous.

2 kommenttia:

 1. Sinä kirjoitat tosi kauniisti teidän päivistä ja puuhista.
  Okko tuntuu osaavan ilmaista asiat varsin hellyyttävästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! :) Okolla kyllä riittää noita mainioita juttuja ja usein ihan harmittaa, kun monet loistavat lausahdukset unohtuvat päivän mittaan. Pitäisi kirjoittaa niitä enemmän ylös.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!