sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

pöllönen


Kaveri toi herttaisen pöllön kiitoksena vanhoista rytkyistä - ei sillä, että niistä olisi mitään tarvinnut tuoda. Vaan kylläpä lämmitti mieltä, sillä jo ajatus oli ihana ja tämä pöllö on juuri minun tyylinen ja hieno! Siihen se pääsi, kiikkutuoliin.

My friend brought this lovely owl as a thank-you gift in exchange for some old clothes. It's just the kind of thing I like and it fits here perfectly.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No se on! Sen selkäpuolella on vielä hieno kuvio. Olisi pitänyt kuvata sekin.

   Poista
 2. Voi että on hieno! Hyvä maku sun kaverilla!:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kavereita tuollaiset ja pöllö sopii tyyliin kuin nakutettu.

  Mun on pitänyt tulla kertomaan sellainen satunnainen detalji, että kun tuossa yhtenä iltana viime kuun lopulla odottelin Kätilöopistolla supistusten voimistumista, sattui käsiini männävuotinen Vauva-lehti, jossa oli juttu Okko-blogista ja lapsikuvauksesta. Oli tosi hauska lukea se siinä ja silloin, ihan kuin olisi ollut lähemmästäkin tuttavasta kyse:) Sen jälkeen tulikin kohta kiire synnytyssaliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun minulta on mennyt teidän iloiset uutiset ihan ohi - vahingossa, kesällä kun on tullut seurattua asioita vähän vähemmän. Paljon, paljon onnea koko perheelle!

   Ja olipas hauska juttu! :) Olin jo unohtanut koko Vauva-lehden jutun. Ja nyt kun mainitsit, eräs toinenkin taisi kommentoida lukeneensa sen synnytyslaitoksella. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on niin symppis! Piristää nyt meidän kiikkutuolia.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!