torstai 18. heinäkuuta 2013

pipappaduuda


Tekeväinen kausi jatkuu, mutta ei hätää, kyllä se loppuu kun työt alkavat. Eilen Okon ottaessa päiväunia tekaisin pari pipoa. Raukka säikähti ompelukoneen ääntä, kun toisen pipon kohdalla aloin vähän revittelemään. Ensimmäisestä piposta tuli aika iso, toisesta aika pieni. Ja kun pipot puki päähän, oli Nukkumatti senior & junior -look valmis. Seuraavat pipot ovat sitten maltillisen mustia. Myös hienoa traktoritrikoota on odottamassa.

I made a couple of hats yesterday as Okko was sleeping. The sandman look is evident and the next ones will be made of very modest black fabric.

6 kommenttia:

 1. Meillä on kyllä niin samat kujeet :D. Tänä kesänä on valmistunut ennätysmäärä pipoja, mutta vaihteeksi ihan normimallisia. Pojalla on noita neliömallisiakin, kuten itsellänikin. Niitä on niin helppo tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika hauska! Minäkin tässä mietin, miten tuota alkaisi muokkaamaan. Parit neliöt taidan vielä tehdä, mutta olen miettinyt niiden koristeita.

   Poista
 2. Ihanat pipot! Minäkin tuossa yhtenä päivänä mietin, pitäisikö tässä hankkia jotain samaa tyttösen kanssa vai pistää juuri samanlaiset päähineet tilaukseen meille kaikille kolmelle. Lue: en ompele :D Vaikka kyllä ehdottomasti pitäisi!

  Kivat tähtikuviot teillä, sopii hienosti. Junior ja senior, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! :) Mutta hei, minä en ollut tekemässä itselleni pipoa, ensimmäisestä vaan tuli iso! :D Menee se Okollekin, joten Okko saa käyttää ensin sitä pienempää ja syksyn tuulten tullessa siirtyä tuohon suojaavampaan versioon.

   PS: tuo oli super-helppo tehdä!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!