keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

hur söt


Me lomalaiset ollaan otettu rennosti. Aamupäivisin ollaan nautittu, kun minnekään ei ole ollut kiire ja lounaan jälkeen ollaan sitten pistetty hösseliksi joka päivä. Maanantaina meillä kävi ihana vieras ja tiistaina halusin kaiken perussäädön lisäksi käyttää Okkoa illalla lääkärissä pitkittyneen flunssan takia. Selitin lääkärille, että haluan hänen kuuntelevan Okon keuhkot ennen kuin lähdemme lomareissulle, kun siellä ei päästä lääkäriin niin helposti. Hän kysyi, olemmeko menossa jonnekin Persian matkalle. Öh, Savoon. No onhan se melkein sama. Labra otti tulehdusarvotkin, mutta mitään ei onneksi löytynyt.

Tänään otimme Okon kanssa lähijunan ja matkustimme isimiehen työpaikalle. Siitä lähdimme pienelle autoretkelle lähimaisemiin. Täällä me asutaan pääkaupunkiseudulla, mutta kuitenkin lähestulkoon maaseudun rauhassa. Ihana navettaan rakennettu kahvila ja sisustuspuoti löytyi isimiehen pyöräreitin varrelta - illalla taasen mentiin toisia reittejä koko porukalla 24km verran. Ja kuten arvata saattaa, nämä rakeiset kuvat on otettu puhelimella. Pitäisi muistaa kantaa kameraa aina mukana.

We're enjoying our holiday. The greatest thing is that we don't have to hurry anywhere and so we've been enjoying slow mornings, but doing all kinds of activities after lunch time. And loving it. BTW, sorry for the grainy pictures, they were taken with phone - should have the decent camera with us all the time.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kahvila. Tuollaiseen voisi olla vähän vaarallista poiketa :D!

  Paranemisia Okolle ja ihanaa lomailun jatkoa teille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seoli kyllä sievä ja niin idyllisellä paikalla!

   Kiitos paljon! Okko on onneksi jo ihan ok, mitä nyt nenä vuotaa vieläkin. Ja kiitos paljon, nautimme varmasti!

   Poista
 2. Olipa mukavia kuulumisia. Ja hauska toi Persiasavo-tapaus. :D
  Tännekkin voi polkee. Ei teiltä pyöräilijähirmuilta olisi mikhään. ü

  Kiitos vielä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, ootas vaan, vielä poljetaan sinne, Okko takana istuen :D

   Kiitos itsellesi! ♥ :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!