maanantai 22. heinäkuuta 2013

hottista


Meillä juodaan harvoin limuja, eli pirkeetä memua, mutta joskus joku erikoisuus tarttuu mukaan saunajuomaksi. Tuo vadelmainen versio on herkullista, joten ajattelin, että inkiväärinen on varmaan sellaista sopivan raikasta ja mietoa. Vielä mitä, kurkku meinasi palaa. Enpä olisi uskonut. Pakkaus sen sijaan on erityisen kaunis.

There are good sodas and then there are bad ones. The raspberry version is delicious and so I thought the ginger one would be nice 'n mild but no, certainly not. My throat was on fire after taking a sip. Who would have thought. But the package is very pretty.

6 kommenttia:

 1. Oijoi! Olen niin innostunut inkivääristä, että haluaisin ehdottomasti tuota inkivääristä itselleni! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästän sen toisen ostetun pullon sulle ;) Tai jos et jaksa odottaa, että joskus nähtäisiin, ostimme sitä Punnitse ja säästä -kaupasta. Veikkaan, että Stocka ja Ruohonjuurikin saattaisi myydä sitä.

   Poista
 2. Minäkin maistoin tuota ystävien juhlissa. Aika ärtsyä tavaraa :) Vaikka tykkään inkivääristä tuo limu löi kyllä yli. Saattaa olla hyvä flunssanparantaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No flunssaan varmaan sopisi. Nenä aukeaa kun sitä juo. :D Mietin, voisiko joku haluta käyttää tuota johonkin drinkkisekoitukseen. No, onhan se sellainen kuriositeetti, jota voi maistattaa kavereilla. :) Onneksi sitä ostettiin vain kaksi pulloa, joten ihan hirveästi ei harmita, jos se jää juomatta.

   Poista
 3. Toi inkivääri on kyllä överiä! Mutta samoissa pulloissa myydään vielä seljankukkalimsaa, sitä suosittelen lämmöllä, ihanan kepeää ja raikasta. Vattua en ole vielä itse maistanut :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiva kuulla! Pitääkin kokeilla sitä seljaa.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!