sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

taidetta koteihin


Nyt ei lopu taide meiltä kesken, sillä saimme monta Okon tekemää hienoa teosta päiväkodista. Vai mitäs sanotte tästäkin! Teos ei pääse oikeuksiinsa kuvassa ja siihen tulee joku kummallinen heijastuskin - luonnossa tuon meidän pienen Picasson teos on suorastaan upea (joo, tulkaa vaan katsomaan, taidenäyttelyssä tarjolla kahvia ja pullaa).

Loma-aktiviteeteissa ollaan päästy kohtaan 'sunnuntaikooma'. Eräs nukahti pihakiikkuun ja toinen haluaisi kömpiä viereen, mutta sunnuntaisiivous odottaa.

Okko made this wonderful painting in kindergarten. I just love it. And now it's framed.

6 kommenttia:

 1. Hieno on tosiaan :)! Meillä on myös lasten töitä kehystettynä. En millään malttaisi odottaa, että he olisivat vähän isompia niin että voisin ostaa kunnon akvarellit heillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kunnon värit vaan käyttöön. Meilläkin kyllä löytyy kaikenlaisia maalausvälineitä, mutta vielä ollaan pysytty aika sotkuttomalla linjalla. Voisihan sitä tietysti kokeilla ihan varovasti.

   Poista
 2. Onpas hieno! Meilläkin on kehystelty taideteoksia. Joskus löysin vanhoja canvastauluja kaapista ja annoin ne pojan maalattaviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää, kun kehyksetkin olivat valmiina odottamassa! Canvastaulut kuulostavat hyvälle! Pitääpä kokeilla itsekin, tai siis antaa itsekin Okon kokeiltavaksi.

   Poista
 3. Hieno! Ja ihanat nuo kynät tuossa lasipurkissa :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!