sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

luettavaa


Joku saattaa ehkä muistaa, miten kehuin Leijapoika-kirjaa. Otin samaisen kirjailijan toisen teoksen, tuon Tuhat loistavaa aurinkoa, mukaani Romanian reissulle ja ahmin sen lentäessäni - ei haitannutkaan enää yhtään, että matkustin yksin, sillä kirja piti otteessaan alusta loppuun ja matka sujui hujauksessa. Loistava teos, ihan kuten Leijapoikakin. Ja kun olin lukenut sen Leijapojan ensin, olivat maisemat ja ajankuva jo tuttuja. Kirja kertoi samasta ajasta toisten henkilöiden silmin. Nyt yöpöydällä odottaa isimiehen hankkimana Khaled Hosseinin uusin teos, Ja vuoret kaikuivat.

I've done some reading lately. I read the wonderful book 'Thousand splendid suns' on my trip to Romania. It's by Kheled Hosseini, as is the other great book 'The kite runner'. And now I have his next book waiting.

4 kommenttia:

 1. Oon kans ahminut nuo kaksi teosta, hyviä oli molemmat. Eikös tuosta Leijapojasta ole tehty elokuvakin? Kerrohan sit mitä pidit kolmannesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Leijapojasta on tehty elokuva. Taisinkin siitä kirjoittaa joskus, kun se katsottiin. Se oli hyvä, mutta kirjan tapahtumia oli jouduttu supistamaan melko paljon ja se kirjan lopussa mukaan tuleva pikkupoika ei mielestäni ollut hyvä, kun taas muut näyttelijävalinnat olivat loistavia. Kannattaa se elokuva kyllä katsoa.

   Raportti uudesta kirjasta seuraa, varmastikin pian! Voi kyllä olla, että ehdin tarttumaan tuohon vasta lomalla. On tuo vapaa-aika vähän rajallista ja bussissa en pysty lukemaan, vaikka työmatkoilla hyvin ehtisikin.

   Poista
 2. Tykkäsin myös! Kerro kommenttisi kolmannesta. :)
  Tänä kesänä toivon, että aikaa löytyy masun vieressä lueskelulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotankin jo tuon kirjan lukemista, mutta vielä en malta tarttua siihen, kun arki-illat on niin lyhyitä. Mutta lomalla viimeistään. Ja sitten luenkin sen varmasti nopsaan. Kirjaraporttia on siis luvassa!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!