sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

lausahduksia

Juhannusväsymys iski tänään.
Kolmevuotiaan jutut ovat kyllä niin mainioita. Tässä päivänä eräänä Okko kantoi puhdasta pyykkiä sylin täydeltä makkarin suuntaan ja totesi matkalla "minulla on kädet täynnä töitä". Torstaina taasen vieras auto oli pysähtynyt kysymään tietä Okon ja isin ulkoillessa päiväkodin jälkeen. Sillä välin kun isimies auttoi eksyneitä, oli Okko tuumannut "sakkorenkaat". Hyvä se on joku roti pitää noissa rengasasioissakin - olivat ilmeisesti liian sileät Okon makuun. Hieman oli autoilijoita naurattanut.

14 kommenttia:

 1. Kiitos nauruista! :D Pienten lasten jutut on niin parhaita. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. :) Pitäisi muistaa laittaa näitä ylös vähän useammin, sillä suurin osa noista unohtuu kaikesta loistavuudestaan huolimatta.

   Poista
 3. Ihana! :) Me nautittiin kanssa juhannuksena mitä ihmeellisimmistä jutuista. Mistäs se Okko sakkorenkaat muuten tietää? ;) Musta kahden suht samanikäisen keskustelut on kanssa huippuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummi on kai opettanut tämän termin Okolle :D Ihmeellisiä juttuja ne kyllä muistavat ja puhuvat ääneen.

   Poista
 4. :D näitä odotellessa meidänkin lillemanin suusta.. Tosin aikaa vielä menee hetki. Nyt tuo tällä viikolla 9-kuukauden ikäinen kävelee topakasti lelukärryn kanssa, katsotaan koska kärry väistyy edestä.. Hurjaa tahtia kehitys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kävelyä jo! Teillä alkaa pian kiireiset ajat :D Ja sieltä ne jututkin kohta tulevat!

   Poista
 5. ♥ oi, olen ollut koko ajan sitä mieltä, että Okko on viisas ja tarkka pieni mies! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :) Kolmevuotiaatkin kyllä selvästi imevät itseensä paljon vaikutteita! Sekin, että Okko on muistanut meidän kommentoineen yhtä parkkitaloa rumaksi - Okkohan mainitsee siitä nykyään aina, kun menemme sen parkkitalon ohi. Hassua. Pitää vaan muistaa varoa, mitä puhuu.

   Poista
 6. Hyvä Okko! Sitä saa olla aikuisten kanssa jatkuvasti silmät tarkkana :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!