lauantai 15. kesäkuuta 2013

karhu kainalossa

Viime viikonlopun tunnelmia.
Uppis löytyi. Huh. Se oli kuin olikin päiväkodin tiloissa ja kuten Okko totesi, Uppis oli mennyt piiloon. Kaikki siis hyvin karhurintamalla. Eilen Uppis pääsi meidän mukana Kangasalle, kivalle yhden yön reissulle. Loppu viikonloppu chillaillaan vaan kotona ja ensi työviikko onkin lyhyempi, eikä työpäiviä ennen lomaa ole kuin yhdeksän!

Okko's very important teddy bear was lost for 24 hours and we were afraid that it would never be found again. Luckily it was found and as Okko said, it was just hiding. The teddy is over 30 years old, my grandmother gave it to me and so it cannot be replaced by a similar one.

8 kommenttia:

 1. Jee Uppis ja Okko! :) Itsellänikin enää 9 päivää lomaan. Toukokuun lopussa tuntui toivottamalta, nyt epätodelliselta. Milloin voisi olla sellainen tyyni keskitien tila? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti ollut iloinen jälleennäkeminen! En valitettavasti ollut sitä näkemässä, sillä se löytyi päiväkodin aamupalan jälkeen, mutta vielä iltapäivälläkin Okko jaksoi mainita asiasta :)

   No joo, kyllä tämä kesäkuu juoksee nopsaan! Itsellä on lomaa kolme viikkoa ja sekin tietysti menee hujauksessa. Mutta kohta se on, loma!

   Poista
 2. Oi, miten hienoa, että uppis löytyi lopulta! Muistan aina, kun siskoni merirosvokissa katosi. Draama oli ihan valtaisa, kun nukkumaanmennessä kissaa ei löytynyt. Lopulta se onneksi löytyi: paperipussista jauhokaapista. :D Oli mennyt piiloon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kun minä jo mietin, miten sitten, jos se ei löydy. Vietin yhden unettoman yönkin sen takia :/ Olisihan se ollut iso harmi... Heh, mitenkähän se siskosi kissa sinne päätyi?! :D

   Poista
  2. Tuollainen lapsen lempilelun katoaminen kyllä on kamala kriisi. Ja siskon kissa taisi joutua kätköönsä ihan jonkun leikin mukana ja todennäköisesti omistajansa toimesta. ;)

   Poista
  3. Heh, no niinpä tietysti :) Uppiskin oli varmaan joutunut jonkun lapsen piilottamaksi, sillä sitä etsittiin kovasti torstaina iltapäivällä ja perjantaina aamulla, mutta vasta kolmas etsintäpartio tuotti tuloksen.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!