perjantai 21. kesäkuuta 2013

kakkuinnovaatio


Mikäpä olisikaan oivempi juhannusaaton aamupalan kruunaaja, kuin mansikkainen juustokakku. Sain Pariisissa niin hyvää leivonnaista, että päätin kokeilla samanmoisen tekemistä itsekin, sillä tämä, jos mikä on todellinen kakkuinnovaatio. Pariisin herkku oli vähän kuin juustokakkua, jonka sisään oli leivottu paljon tuoreita mansikoita. Ihan tämä ei samanlaista ole, mutta herkullista kylläkin. Tein kakun helpolla ohjeella, jota olen käyttänyt useasti aiemminkin, muun muassa Okon 2-v juhlissa. Tällä kertaa tuorejuusto oli sitruunaista, kun en täydessä kaupassa eilen vaniljaiseen törmännyt. Mansikoita olisi tosin voinut olla vieläkin enemmän.

It's midsummer here in Finland and to celebrate that I made a strawberry cheesecake with the strawberries inside the cake. It's delicious, but the one I had in Paris was even better.

2 kommenttia:

Olemme iloisia kommentistasi!