maanantai 17. kesäkuuta 2013

äidin lelut


Tykkään ostaa Okolle vähän nostalgisia tai jotenkin perusleluista poikkeavia yksilöitä. Romanian reissulla löysin välilaskun aikana Münchenin lentokentältä loistavan lelukaupan, josta Okko sai raitiovaunun. Rättisitikan Okko puolestaan sai bukarestilaisesta ostoskeskuksesta ja mopedi on Linnanmäeltä. Vaan taitaapa olla niin, että äiti ostaa leluja usein oma lehmä ojassa; ne äidin ostamat eivät ole aina niitä lemppareita, paitsi kaikki raiteella liikkuvat, jotka ovat poikkeuksetta ihania. Nostalgiset autot ja kumma kyllä mopokaan, eivät kuulu Okon suosikkeihin. Okko on nääs enemmän urheiluautomiehiä. Ja äiti ihailee nostalgisia autoja hyllyssä, jossa ne nököttävät ihan rauhassa.

It seems I have some kind of a hidden passion for nostalgic toys. I keep on buying them for Okko, but he's really not into them and I get to put them on display. Haha.

10 kommenttia:

 1. Hih. Vähän niin kuin meillä: mies ilmoitti eilen, että pikkulikan verukkeella en saisi ostaa enää yhtään nukkea. Oli kuulemma löytänyt siivotessaan sellaisen määrän vanhoja nukkeja, ettei kenelläkään voi olla niin paljoa. Kummallinen suhtautumistapa. :D

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava! Minussa on vähän samaa vikaa myös!;)

  VastaaPoista
 3. Oi että mikä skootteri! Mäkin haluan tuollaisen... Ööh. Tai siis lapset haluavat, tietty. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pitääkin kuvata ne kleinbussit ja kupla, jotka olen myös ostanut Okolle! :)

   Poista
 4. Kiitos ihanasta pyyhkeestä, oli iloinen ylläri! Mie vielä täälä pohjosessa oottelen minun blogiystävän postin saapumista, edellisessäkin kesti pitkälti toukokuun puolelle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Okko on ominut sen tarjottimen, se on jokapäiväisessä käytössä!

   No aika pitkälle menee kyllä toukokuun ylläri! :O

   Poista
  2. Hienoa, että löytyi käyttöä :D. Joo, viimeksikki sai ihan huolestua, että onko posti hukannu paketin, mutta olikin vain unohtunu lähettää ;)

   Poista
  3. Heh. Okkohan se kantaa brikkaa vähän joka puolelle. Silloin pitää rajoittaa, kun siinä on joku mehulasi, kun ei tuo tarjoilu ole vielä lapsen ominaisimpia taitoja. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!