lauantai 18. toukokuuta 2013

ravintolapäivä

Nyt nämä Ranskan karkit voi jo syödä, kun ne on kuvattu.
 
Tällä kertaa ravintolapäivää osattiin jo odottaa ja kun mekin saimme kutsun pihakahvioon, oli tämä kakunystävien joukkio lipomassa jo kieliään. Eikä turhaan intoiltu etukäteen, sillä tämän kahvion antimet olivat sellaisia, ettei ennen olla nähtykään. Keittiön ikkuna toimi kioskin luukkuna ja seisoimme jakkaralla tekemässä valintoja. Hinnat olivat minimaaliset ja vaihtoehtoja niin runsaasti, että otimme vielä toisen kierroksen (eikä silti käyty kaikkia läpi). Isimies otti kahvinsa seuraksi Baileys-kakkua ja suklaa-cupcaken, itse otin tuubikakkua ja cake-popsin ja Okko otti kinuski-omena-cupcaken. Kaunista ja herkullista! Vain kamera puuttui.

The restaurant day was here again - the day, when anyone can set up a restaurant for a day. We visited a café near us. Everything was delicious and so beautiful!

6 kommenttia:

 1. Huomasin että tuolla sivulla olevassa blogi listassa monet olivat lopettaneet tai muuttaneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää käydä lista läpi - ne kun vaihtavat järjestystä päivitysten tahtiin ja niitä uusimpia tulee aina itse klikkailtua ja listan häntäpää jää helposti huomioimatta.

   Poista
 2. Ravintolapäivä on ihana! Harmi, että jäi väliin tällä kertaa.
  Meillä on mökillä niin paljon ruopsuteltavaa, että menee kaupungin huvitukset ohi suun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me osallistuttiin vasta ensimmäistä kertaa, kun aiemmin ollaan kuultu asiasta vasta jopa samana päivänä. Nyt kahvittelupaikka löytyikin ihan kodin läheltä.

   Poista
 3. Kiitos kovasti teille vierailusta pikku kahvilaamme, ihana kuulla, että herkut olivat mieleisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon teille, kun jaksoitte laittaa sen pystyyn! Laitahan pysyvä kahvila tänne kulmille! ;)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!