sunnuntai 26. toukokuuta 2013

kivaa


No meillähän on ollut ihan mahtava viikonloppu, johon on kuulunut mummin vierailua, metsäretki makkaranpaistoineen, treffit isimiehen kanssa (kahdestaan!) loistavassa ravintolassa, ohi kiitäviä kilpapyöriä satamäärin ja vaikka mitä - valitettavasti myös nuhanenää. Okko oli torstaina jo vähän flunssainen ja perjantain vietimme kotona etätöissä, mutta kun flunssa ei onneksi ole mennyt pahemmaksi, ei meidän tarvinnut linnoittautua sisälle.

Ensi viikolla onkin sitten säpinää ihan piisaksi asti, vaikka tämäkin viikko tuntui jo kiireiseltä. Perinaiselliseen tapaan olen miettinyt kovasti, mitä sitä laittaa päällensä Romanian reissulle, sillä aion pärjätä yhdellä repulla, johon tulee läppärikin. On kokeiltu, kyllä yhden yön työmatkalla pärjää sitenkin, kun optimoi. Garderoobi on nyt mietittynä ja huomenna hion vielä asialistaa.

PS: Torstai tuli vietettyä Linnanmäellä. Meillä oli tiimipäivä, joka aloitettiin Fazerin loistavalla aamiaisella ja loppupäiväksi menimme luokkaretkeläisten sekaan jonottamaan laitteelta toiselle. Oli hauskaa. Ja hei, vinkiksi kaikille, että 3-vuotiaillekin on siellä suuri valikoima laitteita ja vielä ilmaiseksi! Okon ensimmäinen Lintsin reissu tapahtuu pian.

We've had a great weekend - my mother was visiting us, we had a picnic in the forest, my husband and I went on a date etc. All kinds of nice things. I thought this week was busy, but the next one is going to be even busier, mostly because of a business trip to Romania. Luckily I'll spend only two days there and I have already optimized everything so that I won't check in any luggage - as the trip is short I'll pack everything in my laptop backpack.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!