torstai 16. toukokuuta 2013

kesähän se


Mietin, että mitä sitä sitten odottaisi, kun reissukin meni jo. Ja sitten muistin loman. Laskeman mukaan siihen on kuusi viikkoa! Hauska sattuma, viime vuonnakin laskenta alkoi kuudesta viikosta, silloin vain lomalle jäätiin jo juhannukselta.

Uppis poseeraa kesän kunniaksi Pariisista ostetun laukun päällä. Perinteinen laukkukauppa tuli tehtyä tälläkin reissulla, vaikka shoppailut muuten jäivätkin vähäiseksi. Möin vielä ennen matkaa tarpeettoman moottoripyöräkypäräni kaappia täyttämästä ja siinähän tuli näppärä vaihtokauppa, kun sain sillä rahalla jotain [mielestäni] ihanaa, jota käytän joka päivä.

Kävimme koko reissulla vain muutamassa kaupassa; parissa ruokakaupassa (ne ovat aina reissuilla suosikkeja), lelukaupassa, Galeries Lafayettella, sekä Longchampilla. Laukun ostamiseen meni aikaa ehkä 10 minuuttia - ei siinä ihasteltu liikkeen ilmapiiriä. Täynnähän se liike sitä paitsi oli, kuten kaikki hienostoliikkeet. Niin oli kuulkaa Louboutininkin edessä odotusjono - ei sillä, että olisin sinnekään halunnut. Hauska oli käydä katsomassa, miltä muodin pääkaupungin luksusputiikit näyttävät [ulkoapäin] - turistin innolla lompsittiin menemään, eikä edes yritetty näyttää siltä, että kuuluttaisiin joukkoon. Kävely huipentui pyhiinvaellusreissuun Chanelin päämajalle. Se oli yllättävän vaatimaton.

PS: Että ihan sain yhdistettyä Uppiksen ja Chanelin samaan postaukseen!

Our summer holiday will start in six weeks. So again  there's something to look forward to! When we were in Paris, we didn't do much shopping but I bought the one thing I've been buying from all of our trips: a quality leather bag. I got it from Longchamp. The shop was very nice, but full of people, like all shops along Rue Saint-Honoré.

4 kommenttia:

 1. Mie pistän paremmaks... 4viikkoa ja sit koittaa odotettu loma ;) kaunis laukku kyllä,minä odotan espanjan tuliaisina hujuhajua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, neljä viikkoahan menee ihan hujauksessa! Vaikka niin kuusikin, kun kesää eletään. Aika vaan menee nopeammin kesällä - ainakin tuntuu, että kesä menee aina niin nopeasti. Lisäksi kesäloman odottamista helpottaa se, että kesäisin on muutenkin kivaa, ei vaan lomalla. Iltaisin ehtii aina paljon enemmän, kun valoa riittää ja ylimääräistä ulkoilua tulee tehtyä toiseen potenssiin talveen verrattuna.

   Poista
 2. Joko on kesälomasuunnitelmia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, anteeksi kamalasti, olen missannut tämän kommentin! No et sinä tätä vastaustakaan kyllä tule huomaamaan. :D Toukokuussa taisi olla jo lomasuunnitelmia sen verran, että mummiloihin oltiin menossa. Ja siihen pieneen pyöräilytapahtumaan, jossa sitten oltiinkin.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!