torstai 9. toukokuuta 2013

eväsretki


Ihana sää; aurinkoa ja lämpöä. Tänään avattiin koko perheen pyöräilykausi ajelemalla Espoon rantoja 24km verran. Välillä pysähdyttiin kalliolle ja kaivettiin repusta kahvit ja mehut. Paluumatkalla Okko teki klassiset: kypärä alkoi kopsumaan selkääni, kun Okko nukahti.

Olen suunnitellut töihin polkemista, mutta ajattelin kokeilla ensin, missä kunnossa sitä ollaan, sillä matkaa töihin kertyy kuitenkin yli 20km suuntaansa. Pahin mäki tuli eteen heti alkumatkasta. Siinä ylämäkeen meitä hiljaa pungertaessa ohi ajoi auto, jonka rekisteri oli OMG. My words exactly. Kyllä ne reidet siitä taas vertyvät. Okkokin totesi pyöräilyn päätteeksi, että ottipa reisiin.

The biking season has been opened for the whole family. Okko has been biking for weeks already, but this was my first time this year. We did a 24km round and had a coffee&juice break in the middle. Okko fell asleep on our way back home.

9 kommenttia:

 1. Hitsi, kun kiva kuva :)
  Katsoin ensin pikkukuvasta, että se on maalaus :)

  VastaaPoista
 2. Omg :D tääl sateli tänään :( nopeesti ne reidet kyl tottuu ja kunto kasvaa. 20km kotiin väsyneenä voi kyl joskus hapottaa, oletan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en minä joka päivä tietysti ajatellut polkea töihin, sillä siihen menee aikaa ja työpaikan päässä täytyy vielä mennä suihkuun ja muuta. Mutta täytyy sitä nyt kokeilla, jos vaikka innostuisi enemmänkin. Ihanahan se olisi aurinkoisena aamuna pyöräillä, jos ei olisi kiire mihinkään palaveriin.

   Poista
 3. Teidän koti oli ilmeisesti (uusimmassa??) Oma Koti kullankallis- lehdessä? kivannäköistä teillä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo :) Onneksi uusi lehti taisi juuri ilmestyä. Ei olla enää lehtihyllyssä, heh.

   Poista
  2. Juttu tehtiin jo pari vuotta sitten, joten ihan tuore se ei ollut, mutta onhan se koti pääpiirteissään sama, vain Okon pinnasänky on ollut varastossa jo yli vuoden ajan.

   Poista
 4. Meillekkin pitäisi ostaa pyörään istuin. Pääsisi tekemään porukalla pitkiä lenkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät lenkit ovat kivoja! Tänään tehtiin pieni 7km lenkki. Välillä otettiin taas mehut repusta :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!