maanantai 1. huhtikuuta 2013

takaisin kotona


Olipas mukava loma lumisissa maisemissa. Saavuimme tänään kotiin ja totesimme, että huomenna korkataan uusi välikausihaalari. Täällä etelässä lumi on näköjään hävinnyt pääsiäisen aikana.

We had such a lovely holiday, but it's also nice to be back at home. It was still very snowy in the Savo area, but the snow has been melting in the southern Finland during our absence.

8 kommenttia:

 1. Lomat ovat kivoja. Läheisten kera.

  Minä korkkaan tennarit. Vaikka mikä olisi.

  Voimaa aurinko, voimaa säteihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomat on kyllä kivoja! Seuraava häämöttää jo ihan lähellä, ei kuukauttakaan, kun mennään Pariisiin!

   Hei minä olen nähnyt teinityttöjä tennareissa, ilman sukkia! Hassu yhdistelmä talvitakin kanssa :D Kyllä sää Maya kohta pääset niitä tennareita käyttämään! Minun pitäisi ostaa ne ensin. Vaikka onhan noita vanhojakin kaapissa.

   Toivotaan paistetta! Lupaavalta näyttää!

   Poista
 2. Minä juuri mietin, että siirrytäänköhän tänä vuonna suoraan talvihaalarista kesäkamoihin.
  Toivottavasti tulisi ne tennarikelit jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain, tennarikelejä odotellessa! Okko on nyt pukeutunut siihen välikausihaalariin, fleecehaalarin kanssa. Se ei vaan taida olla mieleinen, Okko on halunnut paksun haalarin edelleen. Ilmeisesti vastustusta uutta kohtaan, sillä ei sen liian kylmä pitäisi olla sen fleecen kanssa. Itse mietin kevättakin ostamista, vaikka tosiaan, voihan sen käyttökausi olla aika lyhyt ja vanhallakin pärjäisi.

   Poista
 3. Just mietittiin lasten kanssa, että huomenna lapioidaan etupihalta lumet mettän puolelle. JOO!

  PS. Mitäs sitä tuli FDS:sta tilattua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumein poisto on hyvä idea!

   No minä tilasin sen Hayn pinnatuolin, josta kirjoitin vähän aikaa sitten. Ja lisäksi pari itsekastelevaa ruukkua, kun ne olivat muutenkin listalla. Niitä nyt olisi saanut vaikka mistä, mutta käytin sen alennuksen nyt sitten niihinkin.

   Poista
  2. Vitsi miten hyvät ostokset! Itsekin haikailen DSW:tä, mutta sille tai siis niille ei ole paikkaa. Käypiä tuolia kun on kuitenkin koti täynnä. Oho, ihan järjen ääni puhuu täällä. :D

   Poista
  3. Minullakin oli aiemmin toiveissa lisää Eamesien tuoleja, tai yksi siis, mutta sitten ihastuin siihen pinnatuoliin ja unohdin DSW:n. Toivottavasti tilaus saapuu pian. Meillä on parin viikon päästä käyttöä kaikille mahdollisille tuoleille, kun Okon synttäreitä juhlitaan. Voihan se kyllä olla, että tilauksia saa odottaa hetken, sillä kampanja oli takuulla suosittu.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!