tiistai 23. huhtikuuta 2013

savukalarullat


Vanha suosikki, savukalanapit, muotoutui uuteen uskoon, kun täytettä käärittiin rullarieskan sisään. Rullat tehtiin tarjoilua edeltävänä iltana jääkaappiin kelmuun käärittyinä odottamaan ja seuraavana päivänä ne olivat varsin mainioita. Fazerin Rullarieska osoittautui hyväksi valinnaksi. Savukalatäytteeseen laitettiin lohen lisäksi ranskankermaa, kevätsipulia, ruohosipulia, sitruunankuorta, suolaa, sekä pippuria. Täytteen lisäksi rullan sisälle käärittiin salaattia. Gluteeniton versio syntyi samalla täytteellä, mutta sopivaan leipään toastina tehtynä.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkulliselta! Täytyy ottaa resepti talteen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne kyllä ovatkin herkullisia! Ja helppoja, kannattaa kokeilla!

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!