torstai 11. huhtikuuta 2013

kevään merkki


Kevään tullen se taitaa iskeä, shoppailuvimma. Olin lähes shoppailematta joulun jälkeen, mutta nyt ihan pienen ajan sisään on tullut hankittua kaikenlaista, lähinnä kotiin. Se alkoi pääsiäisenä näistä kauniista Hackmanin Lioneista, jotka olivat superalennuksessa kotipaikkakunnan tehtaanmyymälässä - siinä tehtaanmyymälässä, joka on ihan oikeasti sellainen. Olin himmoinnut näitä jo pitkään ja jättänyt hankkimatta, sillä aterimia meiltä kyllä löytyy tarpeeksi ennestäänkin. Mutta olisihan se ollut jo suorastaan törkeää jättää ne sinne hyllyyn, jonkun toisen löydettäväksi, joka ei olisi osannut arvostaa niitä tarpeeksi. Kröhöm. No, syitähän löytyy aina. Nimenomaan nämä lahjapakkaukset olivat tarjouksessa. Aterimien jälkeen tahti jatkui vielä muun muassa Finnish Design Shopin alekoodilla shoppailulla ja siinä vaiheessa päässä alkoi jo soimaan viimekesän hitti - se, jossa se Jare laulaa jotain irtonaisesta sukasta tai sinnepäin. Ryhtiliike on nyt suoritettu. Seuraavaksi Pariisiin shoppailemaan. Tämä on kausittaista...

I've been shopping lately. It seems to hit me every spring, the need to do some shopping. All items have been mainly for the home, so for everybody to enjoy. Well, that's no excuse and I already decided to put a stop to it - until we're heading off to Paris next month. Haha, just joking (partially).

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nyt meillä on kolme tuollaista samanlaista juustohöylää! Jokaiselle omansa, heh. Kun tosiaan vain ne lahjapakkaukset olivat tarjouksessa.

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!