lauantai 6. huhtikuuta 2013

iltapalaa

Kokki 3000 valmisti meille pientä purtavaa.
Eilen illalla hammaspesun yhteydessä Okko pyysi ottamaan kuvan hammaspeikosta. Peikko onneksi saatiin taltutettua sen verran nopeasti, ettei kuvaa ehditty ottaa.

Okko yllätti minut päivänä eräänä kolauttamalla mukiaan toiseen ja sanomalla "pikkis". Mietin, mitä se meinaa. No kippishän se tietty, mistä lie oppinut. Koppikin kääntyy pokiksi - meni senkin kanssa pari hetkeä aivojen raksuttaessa, kun Okko ensimmäisen kerran pyysi ottaamaan pokin. Taitaa se k- ja p-kirjainten yhdistelmä aiheuttaa noita kääntymisiä, sillä kauppakin on paukka. Muuten kirjaimia ei pahemmin kierretä. Ihan mahtavia oivalluksia tuolla meidän melkein kolmevuotiaalla - niitä juttuja on niin hauska kuunnella.

4 kommenttia:

 1. Meillä kasvatusmetodina hammaspeikoilla uhkailu ihan päivittäisessä käytössä. :)
  Pienemmän hampaita ei muuten saisi millään harjattua. Kai se näkee mielessään jotain karvaisia peikkoja hampaiden välissä väijymässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on meilläkin välillä se hampaidenpesu sellaista taistelua, että kaikki keinot on otettu käyttöön! :/

   Poista
 2. Osa niisatä "sanamuunnoksista" voi jäädä elämään. Meilläkin syödään edelleen silloin tällöin risunoita ei rusinoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, uskon kyllä! Niitä tekee mieli nytkin jo alkaa käyttämään, vaikka tässä vaiheessa kun lapsi vielä opettelee, täytyisi pysyä oikeassa kielessä :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!